Zuidelijke Hoofdsteden

vanaf € 1.325 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode
​Een vijf daagse reis naar de zuidelijke hoofdsteden van Australië. Deze reis is makkelijk te combineren met andere kleine reizen zodat u zelf of door ons een gehele reis op maat kunt maken of laten maken. 
Dag 1: Sydney - Canberra
Vandaag komt u aan in Sydney en vertrekt u naar de hoofdstad van Australië, Canberra. Onderweg stopt u bij het historische plaatsje Berrima. Bezoek aan Gold Creek Station, een schapenboerderij waar u het leven op het platteland meemaakt en waar tevens uw welkomstreceptie plaatsvind gevolgd door een typisch Australische barbecue lunch. Eenmaal aangekomen in Canberra, loopt u door het indrukwekkende parlementshuis met een lokale gids en bezoekt u de Australische oorlogsmonumenten voordat u geniet van uw diner met uw gids en reisgenoten.
Dag 2: Canberra - Beechworth
Voordat u Canberra verlaat bezoekt u het hoogste punt van Mt. Ainslie in Canberra Nature Park voor een uitzicht over de stad. Daarna gaat u verder over de machtige Murray Rivier richting Beechworth. De regio biedt vele mogelijkheden om prachtige foto’s te maken, van de torenhoge, met sneeuw bedekte bergen, landschappen gevuld met bomen, magische meren en wilde rivieren. Ontdek het oude goudmijnstadje Beechworth met een wandeling langs de bezienswaardigheden zoals de legendarische Beechworth Bakkerij.
Dag 3: Beechworth - Melbourne
U reist door Glenrowan en Ned Kelly om naar het cultuurrijke en diverse Melbourne te gaan. Na aankomst heeft u tour waarna u een wandeling te kunt maken door Melbourne zijn beroemde straten. U ontdekt de verschillende kleine boetiekjes, galeries en In de avond kunt u een ontspannende wandeling maken langs de YarraRivier.
Dag 4: Melbourne
Deze dag is vrij ter beschikking. U heeft de tijd om de vele geheimen van deze stad te ontdekken. U kunt langs de vele galerieën, musea, markten, restaurants en parkjes. Mocht u het leuk vinden, dan kunt de stad verder ontdekken en met verschillende tours mee, bijvoorbeeld naar de beroemde Penguin Parade op Phillip Island.
Dag 5: Melbourne
U heeft vandaag een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

Periode 2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
Vanaf prijzen € 1.325,- € 325,- Vast vertrek

Vertrek 2015:
- 14 apr
- 12 mei
- 08 sep
- 29 sep
- 20 okt
- 10 nov
- 01 dec
- 22 dec

vertrek 2016
- 12 jan
- 02 feb
- 23 feb
- 15 mar
- 29 mar
- 12 apr
- 10 mei
- 06 sep
- 27 sep
- 18 okt
- 08 nov
- 29 nov
- 20 dec

Inclusief

- binnenlandse vluchten
- ontbijt
- één lunch
- één diner
- reisbegeleider en chauffeur
- accommodatie 

Exclusief

- internationale vlucht
- visum
- internationale taxen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?