Top

Reis op maat: Zuid Sri Lanka

🕒 8 dagen

Vanaf € 948 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Vervoer

✔️ Ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ Excursies

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Ratnapura
Transfer naar uw hotel in de “Edelstenen stad” Ratnapura.

 

Dag 2: Sinharaja Rainforest
Na uw ontbijt maakt u een stadstour en bezoekt u een edelstenen mijn. U bent in de gelegenheid zelf te zoeken naar de ruwe halfedelstenen. Hierna gaat u op bezoek bij een plaatselijke familie waar u een authentieke lunch krijgt aangeboden. De dag eindigt in het Sinharaja regenwoud.

 

Dag 3: Sinharaja Rainforest
In de morgen maakt u een wandeltocht door het regenwoud met zijn 830 planten en 21 vogelsoorten. Een prachtige dag voor de natuurmens.

 

Dag 4: Hambantota
Na ontbijt rijdt u in zuidelijke richting voor een jeep safari door het Udawalawe National Park. Tijdens de safari ziet u zeker enkele van de 250 olifanten die in dit gebied leven. De dag eindigt in de kustplaats Hambantota.

 

Dag 5: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heilige stad van Kataragama die door vele stromingen aan religies, bezocht wordt. In de tempel bent u getuige van een Pooja ceremonie. Daarna rijdt u naar Ambalantota voor een bootsafari op de Walawe rivier. Aan de oevers ziet u exotische vogels, slapende vleermuizen en apen.

 

Dag 6: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heetwaterbronnen van Madunagala waarvan bekend is dat zij een helende werking hebben op de huid. U gaat naar het prachtige strand van Ussangoda voor ontspannen uurtjes. In de vroege avond maakt u een wandeling over de vismarkt en door het stadje.

 

Dag 7: Beruwela
Na het ontbijt verlaat u Hambantota. Op de route ziet u de vissers op palen in zee. De tocht gaat verder langs de mooie zuidkust naar Galle voor een bezoek aan het oude Hollandse fort. Na de bezichtiging rijdt u naar Beruwela.

 

Dag 8: Beruwela
Na het ontbijt volgt transfer naar de luchthaven, tenzij u voor een vervolg strandvakantie kiest.

Prijzen

2 personen: € 1166 ,- p.p.

3 – 4 personen: € 1068 ,- p.p.

5 – 6 personen: € 948 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 562,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register