Reis op maat Sri Lanka: Zuid Sri Lanka in 8 dagen

vanaf € 636 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 8 dagen
Reiscode 142
Dag 1: Ratnapura
Transfer naar uw hotel in de "Edelstenen stad" Ratnapura.
Dag 2: Sinharaja Rainforest
Na uw ontbijt maakt u een stadstour en bezoekt u een edelstenen mijn. U bent in de gelegenheid zelf te zoeken naar de ruwe halfedelstenen. Hierna gaat u op bezoek bij een plaatselijke familie waar u een authentieke lunch krijgt aangeboden. De dag eindigt in het Sinharaja regenwoud.
Dag 3: Sinharaja Rainforest
In de morgen maakt u een wandeltocht door het regenwoud met zijn 830 planten en 21 vogelsoorten. Een prachtige dag voor de natuurmens.
Dag 4: Hambantota
Na ontbijt rijdt u in zuidelijke richting voor een jeep safari door het Udawalawe National Park. Tijdens de safari ziet u zeker enkele van de 250 olifanten die in dit gebied leven. De dag eindigt in de kustplaats Hambantota.
Dag 5: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heilige stad van Kataragama die door vele stromingen aan religies, bezocht wordt. In de tempel bent u getuige van een Pooja ceremonie. Daarna rijdt u naar Ambalantota voor een bootsafari op de Walawe rivier. Aan de oevers ziet u exotische vogels, slapende vleermuizen en apen.
Dag 6: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heetwaterbronnen van Madunagala waarvan bekend is dat zij een helende werking hebben op de huid. U gaat naar het prachtige strand van Ussangoda voor ontspannen uurtjes. In de vroege avond maakt u een wandeling over de vismarkt en door het stadje.
Dag 7: Beruwela
Na het ontbijt verlaat u Hambantota. Op de route ziet u de vissers op palen in zee. De tocht gaat verder langs de mooie zuidkust naar Galle voor een bezoek aan het oude Hollandse fort. Na de bezichtiging rijdt u naar Beruwela.
Dag 8: Beruwela
Na het ontbijt volgt transfer naar de luchthaven, tenzij u voor een vervolg strandvakantie kiest.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 834,- € 682,- € 636,- € 270,-

Inclusief

  • vervoer
  • ontbijt
  • 1x lunch
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?