Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Sri Lanka: Zuid Sri Lanka in 8 dagen

vanaf € 948 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 8 dagen
Reiscode 142
Dag 1: Ratnapura
Transfer naar uw hotel in de "Edelstenen stad" Ratnapura.
Dag 2: Sinharaja Rainforest
Na uw ontbijt maakt u een stadstour en bezoekt u een edelstenen mijn. U bent in de gelegenheid zelf te zoeken naar de ruwe halfedelstenen. Hierna gaat u op bezoek bij een plaatselijke familie waar u een authentieke lunch krijgt aangeboden. De dag eindigt in het Sinharaja regenwoud.
Dag 3: Sinharaja Rainforest
In de morgen maakt u een wandeltocht door het regenwoud met zijn 830 planten en 21 vogelsoorten. Een prachtige dag voor de natuurmens.
Dag 4: Hambantota
Na ontbijt rijdt u in zuidelijke richting voor een jeep safari door het Udawalawe National Park. Tijdens de safari ziet u zeker enkele van de 250 olifanten die in dit gebied leven. De dag eindigt in de kustplaats Hambantota.
Dag 5: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heilige stad van Kataragama die door vele stromingen aan religies, bezocht wordt. In de tempel bent u getuige van een Pooja ceremonie. Daarna rijdt u naar Ambalantota voor een bootsafari op de Walawe rivier. Aan de oevers ziet u exotische vogels, slapende vleermuizen en apen.
Dag 6: Hambantota
Vandaag bezoekt u de heetwaterbronnen van Madunagala waarvan bekend is dat zij een helende werking hebben op de huid. U gaat naar het prachtige strand van Ussangoda voor ontspannen uurtjes. In de vroege avond maakt u een wandeling over de vismarkt en door het stadje.
Dag 7: Beruwela
Na het ontbijt verlaat u Hambantota. Op de route ziet u de vissers op palen in zee. De tocht gaat verder langs de mooie zuidkust naar Galle voor een bezoek aan het oude Hollandse fort. Na de bezichtiging rijdt u naar Beruwela.
Dag 8: Beruwela
Na het ontbijt volgt transfer naar de luchthaven, tenzij u voor een vervolg strandvakantie kiest.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen. 5 - 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.166,- € 1.068,- € 948,- € 562,-

Inclusief

  • vervoer
  • ontbijt
  • 1x lunch
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?