York Hotel Singapore

York Hotel Singapore

Het 4 sterren York Hotel is gelegen in het hart van het bruisende Orchard Road en op ongeveer 25 minuten van het vliegveld Changi International. Het dichtstbijzijnde metrostation is op een korte loopafstand waarvandaan u gemakkelijk overal kunt komen. Voor de reizigers die van shoppen houden, kunnen terecht bij de vele winkels en shoppingmalls direct vanuit het hotel bereikbaar. U wordt omringd door een perfecte combinatie van comfort en luxe bij het York Hotel in Singapore.
Type Hotel
Het hotel kent 6 verschillende types kamers en suites met een King- of Queensize bed of twee enkele bedden. Alle kamers en suites zijn voorzien van alle comfort zoals een zitje in de kamer, een compleet uitgeruste badkamer met warm en koud water, en koffie- en theezet faciliteiten.

Het York hotel biedt u vele mogelijkheden. Of u nu zoekt naar de perfecte souvenir of wanneer u zin heeft om te sporten, in het York hotel is het allemaal mogelijk. Het hotel heeft 1 restaurant waar ontbijt, lunch en diner geserveerd worden. Daarnaast kunt u voor een hapje en een drankje terecht bij de coffee bar of de poolside bar. Exclusief voor alle hotelgasten kan er ontspannen worden in de buitenstaande jacuzzi of heerlijk tot rust komen aan het zwembad waar u ook uw drankjes kan bestellen. Naast deze vele faciliteiten is er de mogelijkheid om actief bezig te zijn in de fitness ruimte, uw e-mail te checken in de internetroom of u heerlijk laten verwennen in de kapsalon.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?