Woodall – Country house & Spa

Woodall – Country house & Spa

  Nog geen 45 minuten van Port Elizabeth verwijderd bevindt zich het luxueuze 5 sterren Woodall – Country house & Spa. Geniet van de uitgebreide spa faciliteiten, de fijne cuisine van het restaurant en een prijswinnende wijn selectie. Voor een prachtige safari kunt u bij het hotel worden opgehaald om vervolgens in het nabij gelegen Addo Elephant National Park kennis te maken met de bekende “Big 5”.
  Type Boutique
  ​Alle kamers zijn luxueus in ieder een eigen stijl ingericht. In de ochtend wordt u wakker door het gezang van de vogels en kijkt u vanaf uw eigen veranda uit op de prachtige tuinen en boomgaard. De suites beschikken over een balkon of eigen hofje. Elke kamer is voorzien van airconditioning en er hangt een muggennet over het bed zodat u ongestoord kunt slapen. De badkamers beschikken over een aparte douche en bad, wastafel en er is zelfs een openlucht douche. Verder zijn de kamers voorzien van een telefoon, internet toegang, minibar, cd-speler, haardroger, elektronische kluis, en koffie- en theefaciliteiten.
  Het hotel is voorzien van alle luxe waaronder een zoutwater zwembad, fitness ruimte, tennisvelden, bibliotheek en een gezellige bar. In de uitgebreide spa van het hotel kunt u genieten van een zeer rijk aanbod aan massages, gezondheid- en beauty behandelingen. Het hotel staat bekend om haar goede restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een 6-gangen diner bereidt met locaal geplukte ingrediënten. Sluit vervolgens uw dag af op het terras aan de waterzijde met een heerlijke wijn uit de prijswinnende wijnkelder van het hotel.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?