Top

Visum

Voor enkele landen uit ons reisprogramma is geen visum nodig. Maar er zijn ook landen waar u een elektronisch visum of een aantekening / stempel / sticker in uw paspoort nodig heeft om het land te kunnen betreden. Elk land heeft zo zijn eigen spelregels voor haar binnenkomende gasten.

 

Een visum is nodig in deze landen:
Visum Indonesië
Visum China
Visum Vietnam
Visum Australië
De ambassade van het te bezoeken land geeft het visum af. U kunt dit zelf regelen. Maar dan moet u wel 2x naar de ambassade. Dit betekent tijd, reisafstand, openingstijden van de ambassade en mogelijk wachten alvorens uw aanvraag in behandeling wordt genomen. Dit ongemak kan u uit handen genomen worden.

Smaragd Reizen adviseert u bij uw reisboeking of u wel of geen visum nodig heeft. In het geval dat u wel een visum nodig heeft, willen wij u graag behulpzaam zijn om uw aanvraag te vergemakkelijk.

 

Schiphol Taxi
Het vervoer naar de luchthaven brengt nog al wat rompslomp met zich mee. Vrienden vragen is een mogelijkheid. Natuurlijk halen zij u weer op maar misschien moeten zij heel erg lang wachten in het geval uw toestel vertraging heeft. Met eigen auto kan natuurlijk ook maar hou dan wel rekening met wegwerkzaamheden of files en waar te parkeren en dan de verantwoordelijkheid om uw autosleutels niet te verliezen als u weer terug komt.

Waarom moeilijk doen als u een hoop zorgen ontnomen kan worden. Comfortabel en snel van deur tot luchthaven, geen koffers slepen, door heel het land, 24 uur lang en 7 dagen in de week. Ook bij terugkomst heeft u geen zorgen. Ook dan staat de service die u weer veilig en onbezorgd naar huis brengt voor u klaar.

Smaragd Reizen is u graag behulpzaam bij deze service.

You don't have permission to register