Vilu Reef Beach & Spa Resort in Dhaluu Atoll

Vilu Reef Beach & Spa Resort in Dhaluu Atoll

Het is liefde op het eerste gezicht als u het Vilu Reef Beach & Spa Resort bezoekt met het zeevliegtuig. Door de schitterende omgeving, met tropische tuinen, hagelwitte stranden en helderblauw zeewater zult u ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp door te ontspannen en te genieten van al het moois wat het Resort te bieden heeft. Geniet van het heerlijke welkomstdrankje onder de palmbomen bij aankomst want hier bevinden zich alle ingrediënten voor een vakantie die u niet snel zult vergeten.
Type Resort
Overnacht in één van de luxe Beach Villa's, Jacuzzi Water Villa's, Honeymoon Water Villa's of Presidential Suites en wordt wakker met het geluid van de zee. Geniet van een verfrissende duik in het heldere zeewater of relax in uw openlucht bad. Alle accommodaties zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle luxe faciliteiten, waaronder een gedeeltelijk open badkamer met douche en toilet, airconditioning, telefoon en een buiten ligbad. De nieuwe Jacuzzi Water Villa’s zijn gebouwd op palen aan de ondiepe zijde van het water op steigers en zijn zeer exclusief ingericht. Op uw privé balkon bevindt zich een jacuzzi en u heeft direct toegang tot de oceaan.
Als u exclusief wilt dineren, kan dit op de Dhoni Boat Buffet, met exotische en Westerse gerechten. Er is bovendien een a lá carte restaurant met een zeer gastvrije service. Verder beschikt het Resort over een Nautilus Bar, een disco met karaoke en live muziek, een Spa, verschillende watersportmogelijkheden en excursies. Verder heeft u in het Vilu Reef Beach & Spa de mogelijkheid om te trouwen op de “Maldivian way”...

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?