Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Vilu Reef Beach & Spa Resort in Dhaluu Atoll

Vilu Reef Beach & Spa Resort in Dhaluu Atoll

Het is liefde op het eerste gezicht als u het Vilu Reef Beach & Spa Resort bezoekt met het zeevliegtuig. Door de schitterende omgeving, met tropische tuinen, hagelwitte stranden en helderblauw zeewater zult u ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp door te ontspannen en te genieten van al het moois wat het Resort te bieden heeft. Geniet van het heerlijke welkomstdrankje onder de palmbomen bij aankomst want hier bevinden zich alle ingrediënten voor een vakantie die u niet snel zult vergeten.
Type Resort
Overnacht in één van de luxe Beach Villa's, Jacuzzi Water Villa's, Honeymoon Water Villa's of Presidential Suites en wordt wakker met het geluid van de zee. Geniet van een verfrissende duik in het heldere zeewater of relax in uw openlucht bad. Alle accommodaties zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle luxe faciliteiten, waaronder een gedeeltelijk open badkamer met douche en toilet, airconditioning, telefoon en een buiten ligbad. De nieuwe Jacuzzi Water Villa’s zijn gebouwd op palen aan de ondiepe zijde van het water op steigers en zijn zeer exclusief ingericht. Op uw privé balkon bevindt zich een jacuzzi en u heeft direct toegang tot de oceaan.
Als u exclusief wilt dineren, kan dit op de Dhoni Boat Buffet, met exotische en Westerse gerechten. Er is bovendien een a lá carte restaurant met een zeer gastvrije service. Verder beschikt het Resort over een Nautilus Bar, een disco met karaoke en live muziek, een Spa, verschillende watersportmogelijkheden en excursies. Verder heeft u in het Vilu Reef Beach & Spa de mogelijkheid om te trouwen op de “Maldivian way”...

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?