Top

Reis op maat: Vietnam van Zuid naar Noord

🕒 20 dagen

Vanaf € 1833 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Ontbijt

✔️ 2x lunch

✔️ 1x diner

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Saigon
Na Aankomst in Ho Chi Minh transfer naar uw hotel.

 

Dag 2: Cu Chi
’s Morgens gaat u naar Cu Chi. U geniet van de schilderachtige omgeving wanneer u door het platteland rijdt. Wanneer u aangekomen bent bij het tunnelcomplex maakt u kennis met het voormalige strijdtoneel. In de middag gaat u terug naar Saigon en bezoekt het paleis van de president, Oorlogsmuseum, The Emperor of Jade pagode, Notre Dam kerk, het postkantoor en Ben Thanh markt.

 

Dag 3: Chau Doc
’s Morgens vertrekt u naar My Tho. U bezoekt de Vinh Trang Pagodeen een dorp waar rice noodle gemaakt wordt. U stopt bij Xeo Quyt, voorheen een revolutionaire basis, en u geniet van het platteland, fruittuinen en rijstvelden. De dag eindigt in Chau Doc.

 

Dag 4: Can Tho
U maakt een wandeling op de berg Nui Sam met uitzicht over de delta. U ziet de heilige Lady tempel. Daarna maakt u een boot trip naar een drijvend dorp met viskwekerijen onder hun huizen. Tijdens de tocht naar Can Tho, ontmoet u de huisnijverheid van de productie van wierrook.

 

Dag 5: Saigon
U maakt een boottocht over de Mekong rivier en geniet van de handels activiteiten van de drijvende markt en vaart vervolgens de smalle kanalen binnen.

 

Dag 6: Da Lat
U gaat naar de hooglanden van Vietnam. Onderweg bezoekt u een zijdeworm boerderij. Daarna gaat u naar een thee plantage waar de zoetste jasmijn thee wordt geproduceerd. In Bao Loc bezoek aan de Chicken village van de K’hor stam.

 

Dag 7: Da Lat
Tijdens uw stadstour rijdt u langs King Bao Dai’s zomerverblijf, Tuyen Lampagode, het koloniale stationnetje. U bekijkt het panoramische uitzicht over Da Lat vanuit de kabelbaan. ’s Avonds maakt u een romantisch paardenkar trip in de omgeving van Central Market.

 

Dag 8: Nha Trang
Onderweg naar Nha Trang bezoekt u de Polong Gia Rai Cham tempel in Phan Rang. Fotostop bij een zoutveld in Cam Ranh en ziet u de Ponagar Cham toren.

 

Dag 9: Nha Trang
Na het ontbijt gaat u naar Dam Market, Oceanographic Institute en maakt u een boottocht naar de 3 eilanden van Nha Trang.

 

Dag 10: Nha Trang
Vrij te besteden.

 

Dag 11: Hoi An
Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar Da Nang. In Da Nang is er bezichtiging van het Cham museum. Op weg naar Hoi An passeert u China Beach. ’s Middags maakt u een wandeling door de straatjes van de oude stad. Hoogtepunten van de wandeling zijn; de Japanse overdekte brug, de lokale markt, Tang Ky House en de Fukhien Association.

 

Dag 12: Hoi An
’s Morgens gaat u naar My Son met de ruines van de Cham. Tijdens de lunch moet u de lokale specialiteit proeven, Cao Lao Noodles. Daarna maakt u een fietstocht in de omgeving van het dorpje, Tra Que.

 

Dag 13: Hoi An
Vrij te besteden.

 

Dag 14: Hue
‘s Morgens vertrekt u naar Hue. Onderweg brengt u een bezoek aan een school. In Hue bezoekt u de vroegere keizerlijke citadel en de verboden stad. Aan het einde van de dag wandelt u over de Dong Ba markt.

 

Dag 15: Hanoi
U maakt een boottocht over de Parfum rivier en bezoekt de Thien Mupagode en de King Minh Mang tombe. Vervolgens naar King tu duc en Khai Dinh tombe. Na de lunch, transfer voor uw vlucht naar Hanoi. ’s Avonds aanschouwt u een optreden in het waterpoppentheater.

 

Dag 16: Hanoi
U bezoekt het mausoleum van Ho Chi Minh, één zuil pagode, volkskundemuseum, literatuur tempel en een museum met kleine kunst. ’s Middags bezoekt u de Hoa Lo gevangenis, bekend als het Hanoi Hilton, en een fietstocht door het oude gedeelte van Hanoi met een bezoek aan Hoan Kiem meer.

 

Dag 17: Hanoi
Vandaag maakt u een dagtrip naar Ninh Binh. U bezoekt de Dinh Le koningstempel in Hoa Lu. Na de lunch bezoekt u het Van Long natuurreservaat. U maakt een Sampan boottrip om de schoonheid van het Van Long natuurreservaat te ontdekken. U geniet van de mooie omgeving en de natuur.

 

Dag 18: Ha Long
U maakt een fantastische cruise in Ha Long Bay met zijn kalksteen formaties. Tijdens de boottocht bezoekt u de indrukwekkende Sung Sot grot. Aan boord geniet u van een diner terwijl u kijkt naar de zonsondergang.

 

Dag 19: Hanoi
’s Morgens vaart u verder en passeert Man’s Head eiland, Tortoise-eiland, Luon grot, Bai Tu Long Bay, Toad eiland en Bai Tho berg. Aan het einde van de dag keert u terug in Hanoi.

 

Dag 20: Hanoi
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen € 2698 ,- p.p.

4 – 5 personen € 2091 ,- p.p.

6 personen € 1833 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 896 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register