Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Autohuur Maleisië

Individueel & Auto
Flexibel reizen en uw eigen weg volgen. Selfdrive is de ultime manier om niet afhankelijk te zijn van tijd of geboekte hotels. U bepaalt zelf waar u stopt naar eigen interesse. De wegen in Maleisië zijn goed en de verkeersborden worden in engels weergegeven. Auto’s kunnen afgehaald in ingeleverd worden in Kuala Lumpur, Penang, Langkawi, Johor Bharu, Kuantan, Kuching (Maleisisch Borneo).

 

 • Proton Saga 1.6 of gelijkwaardig
  Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, airbags, airco en CD speler. 
 •   Proton Persona 1.6 of gelijkwaardig,
  Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 •   Nissan Sylphy 2.0 of gelijkwaardig
  Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 1 kleine koffer, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 •   Nissan X-Trail 2.0 of gelijkwaardig
  Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving of 4 wielaandrijving , stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

Type Auto Transmissie Prijs per dag Prijs per dag (7 dagen+)
Proton Saga 1.6 of 1.3 (A of B) of gelijkwaardig Automaat € 58,- € 54,-
Proton Persona 1.6 (B of C) of gelijkwaardig Automaat € 82,- € 78,-
Nissan Sylphy 2.0 (C of D) of gelijkwaardig Automaat € 109,- € 106,-
Nissan X-Trail 2.0 (E of H) of gelijkwaardig Automaat € 129,- € 129,-

Geschikt aantal personen en lading staat voor aanbevolen hoeveelheid voor een comfortabele rit.

Een huurdag is 24 uur. Tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, lokale taxen. Exclusief Super Collision Damage Waiver (Super CDW), Collision Damage Waiver (CDW), Theft Protection (TP),Personal Accident Insurance (PAI), Super Personal Accident Insurance (SPAI), Additional Driver’s Charges, petrol, Refuel Charges, Drop Off / Repositioning fee at NON AVIS outlets, Ferry charges / road tolls, 5% Tax

Minimale leeftijd 21 jaar. Een internationaal rijbewijs is vereist. Er worden geen drop off kosten berekend wanneer de auto in een plaats wordt afgeleverd waar een kantoor van onze agent aanwezig is. Mogelijkheid voor huur GPS.