Top

Vervoer buitenland

Een Fly & Drive arrangement bestaat uit een internationaal vliegticket gecombineerd met een huurauto. Het aantal dagen wordt van tevoren vast gelegd bij Smaragd Reizen. Tevens is de mogelijkheid daar om uw hotelovernachting(en) ook van tevoren vast te leggen

Een Fly & Let Drive is bijna gelijk aan het Fly & Drive arrangement alleen heeft u hier een auto met chauffeur.

Het voordeel van Fly & Drive en Fly & Let Drive is dat men zelf de route kan bepalen die men wil afleggen. Voor meer informatie over deze arrangementen kunt u contact met ons op nemen.

Individueel & Auto

Flexibel reizen en uw eigen weg volgen. Selfdrive is de ultime manier om niet afhankelijk te zijn van tijd of geboekte hotels. U bepaalt zelf waar u stopt naar eigen interesse. De wegen in Maleisië zijn goed en de verkeersborden worden in engels weergegeven. Auto’s kunnen afgehaald in ingeleverd worden in Kuala Lumpur, Penang, Langkawi, Johor Bharu, Kuantan, Kuching (Maleisisch Borneo).

 

Proton Saga 1.6 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, airbags, airco en CD speler.

 

 

 


Proton Persona 1.6 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

 

Nissan Sylphy 2.0 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 1 kleine koffer, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

 

Nissan X-Trail 2.0 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving of 4 wielaandrijving , stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschikt aantal personen en lading staat voor aanbevolen hoeveelheid voor een comfortabele rit.

Een huurdag is 24 uur. Tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, lokale taxen. Exclusief Super Collision Damage Waiver (Super CDW), Collision Damage Waiver (CDW), Theft Protection (TP),Personal Accident Insurance (PAI), Super Personal Accident Insurance (SPAI), Additional Driver’s Charges, petrol, Refuel Charges, Drop Off / Repositioning fee at NON AVIS outlets, Ferry charges / road tolls, 5% Tax

Minimale leeftijd 21 jaar. Een internationaal rijbewijs is vereist. Er worden geen drop off kosten berekend wanneer de auto in een plaats wordt afgeleverd waar een kantoor van onze agent aanwezig is. Mogelijkheid voor huur GPS.

 

Economy – ECMR
Toyota Yaris of gelijkwaardig. Geschikt voor maximaal 3 personen met 2 kleine koffers, 3 deurs, handgeschakeld, airbag en stuurbekrachtiging.

 

 

 

Compact – CDAR Holden Barina of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

 

 

Intermediate – IDAR Ford Focus of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

 

 

Standaard – SDAR Hyundai Elantra of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 4 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

 

 

Fullsize -FDAR Hyundai I45 of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 3 kleine koffers, 4 deurs, automaat en airbag.

 

 

 

Standaard AWD-SFAR Holden Captiva of gelijkwaardig.
Geschikt voor max. 4 personen met 3 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag, stuurbekrachtiging en airconditioning.

 

 

 

 

Voorwaarden Europcar:

In de prijs begrepen:

Airport Pick up:
– Uitgebreide verzekering (gereduceerd eigen risico van NZD338; type FFAR), – Ongelimiteerd aantal kilometers ,
– Lokale belasting, – Kosten voor één extra bestuurder, – Premium Location Surcharge (PLS), – WHT (schadeverzekering voorruit, koplamp en lekke band), – Third party liability

Niet in de prijs begrepen: Airport Inclusive:- Leeftijdstoeslag, – Tolgelden, – Enkele reis toeslagen, – Optionele extra’s, – Brandstof

Huurperiode: 1 huurdag is 24 uur. Ophaaldatum en ophaallocatie zijn bepalend voor het tarief van de gehele huur. De minimum huurperiode is 2 dagen en voor een enkele reis 7 dagen.

Kilometers: Alle in deze brochure genoemde autohuurprijzen zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, m.u.v. types FFAR en PFAR maximaal 200 kilometer per dag inbegrepen.

Bestuurders: De minimum vereiste leeftijd is 21 jaar. De huurder en medebestuurder(s) (max. 4 bestuurders per auto) dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs samen met een Internationaal Rijbewijs (verplicht). De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geaccepteerde creditcard. Deze creditcard dient op naam van de huurder te staan. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar kunnen alleen type ECMR, CDAR, IDAR, SDAR/FDAR en IFDR/IFAR huren. Bestuurders van 21 tot en NZD27 per bestuurder per dag. Voor de overige types geldt een minimale leeftijd van 25 jaar.

 

Verzekeringen
De autohuurprijzen zijn inclusief een “Standard DLF (Damage Liability Fee)” verzekering d.w.z. een verzekering met eigen risico per schadegeval van NZD3.094; type FFAR / type IFAR, FFAR, SFMR en PVAR NZD3.300. Bij Airport / Inclusive is het eigen risico gereduceerd tot NZD338; type FFAR en PFAR AUD990.
De schadeverzekering dekt de schade aan de eigen huurauto (met uitzondering van banden, koplampen en ramen) en schade aan eigendommen van derden.
Ter plaatse kunt u nog extra verzekeringen afsluiten LDW verlaging eigen risico tot NZD338; type IVAR, FFAR per dag per auto. Wij hebben hier slechts een korte weergave van de verzekeringsvoorwaarden gegeven. De uitgebreide en meest recente voorwaarden zijn op het verhuurstation verkrijgbaar. Vraagt u hiernaar bij het ophalen van de huurauto.
Ferry overtocht Voor huren die zowel het Noorder- als het Zuidereiland aandoen, dient de auto bij de haven in Picton (of Wellington) achtergelaten te worden. Het is niet toegestaan de huurauto mee te nemen op de ferry. U kunt als passagier wel op de ferry mee en de volgende auto staat voor u klaar bij aankomst in de haven. De huurperiode per eiland is minimaal 3 dagen en de huurauto op het volgende eiland dient binnen 5 uur na afl everen van de eerste huurauto opgehaald te worden. Er is een collection fee van NZD30 ter plaatse te voldoen.

United 2 +1 Premier Motorhome
Geschikt voor 2 volwassenen + 1 kind.Ideaal voor wie meer ruimte en comfort wil. Deze camper is voorzien van 2 persoonsbed, koelkast, gasstel, magnetron, douche, toilet, verwarming, airconditioning, CD/ DVD speler en televisie.

 

 


United 2 Premier Motorhome
Geschikt voor 2 volwassenen. Een eenvoudig te besturen camper voor een gunstige prijs. Ideaal voor een stel. Uitgerust met een tweepersoonsbed, koelkast, gasstel, magnetron, douche, toilet, verwarming, aircondtioning en een CD speler.

 

 

 


United 4 Premier Motorhome
Geschikt voor 4 volwassenen. Wanneer u met vrienden of familie reizen wilt. Uitgerust met 2 tweepersoonsbedden, airconditioning, verwarming, douche, toilet, gasstel, magnetron, koelkast, CD/DVD speler.

 

 


United 6 Premier Motorhome
Geschikt voor 6 volwassenen. Deze 6 personen campervan heeft alle voorzieningen welke u nodig heeft. Uitgerust met 3 tweepersoonsbedden, airconditioning, verwarming, douche, toilet, gasstel, magnetron, koelkast, CD/DVD speler.

 

 

Voorwaarden:
Tarieven: Bij camperhuur wordt de prijs per kalenderdag bepaald, dus niet per 24 uur. Let op: In 1 huurperiode kunnen verschillende tarieven van toepassing zijn. De huurprijs is inclusief: ongelimiteerd aantal kilometers, enkele reis toeslag, een standaard verzekering, 12,5% GST, Diesel Recovery Tax, de kosten voor een extra chauffeur, een startpakket, een complete uitrusting (kookgerei, servies, bestek, kussens, hand- en theedoek en bedlinnen), Road Side Assistance, Apollo Welcome Pack (pakketje voor de eerste nacht met: lucifers, mini-shampoo, afwasmiddel, spons, zeep, zout en peper, koffie, thee en suiker), een uitgebreid reisinformatiepakket met diverse kortingsvouchers en gratis luchthaven transfers. De huurprijs is exclusief: LPG Gas refill (Cheapa Campa, 2 berth S/T, Hi-Top: NZD 15,- en overige campers: NZD 30,-), extra verzekeringen, brandstof en extra’s (zoals babyzitjes, etc.).

 

All-Inclusive: Bij de all-inclusive tarieven is naast het bovenstaande ook nog inbegrepen: verzekering Optie 2, LPG Gas refill, campingstoelen, campingtafel en baby- of kinderzitje.

Lokale belastingen: De genoemde tarieven zijn reeds inclusief 12,5% GST (Goods en Service Tax).

Minimale huurperiode: Er geldt een minimale huurperiode van 7 dagen. De minimale huurperiode bij een enkele reis is 7 dagen.

Verzekeringen, eigen risico en waarborgsom: Het eigen risico bij campers bedraagt NZD 5.000,- per geval van schade. Als u geen extra verzekering afsluit om dit eigen risico af te kopen, bedraagt de waarborgsom NZD 5.000,-. U kunt ter plaatse echter het eigen risico beperken door het afsluiten van de volgende verzekeringen: Optie 1 NZD 20,- per dag (met een max. van NZD 1.000,-) U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 2.500,- Optie 2 NZD 35,- per dag (met een max. van NZD 1.750,-) U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 250,-. NB: Beide verzekeringen gelden per schadegeval, niet per huurperiode. De verzekerings-kosten zijn inclusief 12,5% GST belasting. Beide verzekeringen komen te vervallen wanneer de camper zoutwaterschade of schade door het rijden door rivierbeddingen heeft opgelopen, men onachtzaam is geweest en indien men onder invloed van alcohol en/of drugs rijdt, ofwel de hieronder vermelde restricties niet in acht neemt.

Toeslag all inclusive: 24 euro per dag

Waarborgsom: De waarborgsom kan per creditcard, travellers cheque of cash voldaan worden. Let op: Het eigen risico van NZD 5.000,- kan alleen door middel van creditcard betaald worden. Bij het inleveren van de camper zonder schade, schoon en met een volle tank wordt het bedrag weer teruggestort. Let op: Apollo moet een machtiging krijgen voor de te betalen borg. Uw saldo en creditlimiet zullen hier dus op berekend moeten zijn.

Leeftijd en rijbewijs: De leeftijd van de bestuurder is minimaal 21 jaar en maximaal 75 jaar. U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Naast het Nederlandse rijbewijs is een internationaal rijbewijs vereist.

One way rental/ferry: Alle type campers kunnen zonder kosten voor enkele reizen tussen de depots geboekt worden. Bij camperhuren, die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

Inrichting camper: De campers zijn volledig ingericht. Standaard zijn de campers ingericht met: Brandplusser, instructieboek en kaarten, borden, bestek, kopjes, kommen, fles- en blikopener, pannen, ketel, emmer, kookgerei, theepot, stoffer & blik, bezem, hand- en theedoeken, slaapzakken, lakens, kussens en slopen. Daarnaast kunt u een aantal extra spullen tegen betaling reserveren.

KEA Campers

KEA pluspunten: Jongste en modernste vloot in de markt, campers niet ouder dan 2 jaar, de grootste bedden in de markt, modern eerste klasse Europees design en uitrusting speciaal ontworpen voor Nieuw-Zeeland. Alle campers hebben een radio/CD speler.

 

 

KEA DeLuxe ST – 2 berth
Geschikt voor 2 volwassenen. Luxe, ruime
camper op basis van een eenvoudig bedienbare Ford.
Voor wie dat beetje meer ruimte en luxe wil hebben.
Uitgerust met alles van de Flip Top plus een
douche/toilet en airconditioning.

 

KEA DeLuxe Flip Top 2+2FT – 2+2 berth

Deze zeer comfortabel ingerichte camper, een

elegant familievoertuig met uitstekende techniek

en in het weekend het perfecte thuis ver weg van

huis. Uitgerust met 2 tweepersoonsbedden, warm water, 2-pits gasfornuis en een buitendouche.

 

KEA DeLuxe 4ST – 4 berth

Geschikt voor 4 volwassenen. De ultieme Ford

camper voor 2 stellen of een familie van 4.

Uitgerust met o.a. 2 ruime tweepersoonsbedden,

luxe kookgelegenheid inclusief magnetron en douche/toilet.

 

KEA DeLuxe 6ST – 6 berth
Dit is dé ultieme motorhome voor gezelschappen
van maximaal 6 personen. Groot en ruim van
binnen, voorzien van alle gemakken maar toch
verrassend eenvoudig en eenvoudig te besturen.
Het interieur is veelzijdig en voorzien van een
ruime keuken, badkamer, airconditioning en veel meer slimme voorzieningen die het leven onderweg.

 

Voorwaarden
Tarieven: Bij camperhuur wordt de prijs per kalenderdag bepaald, dus niet per 24 uur. Let op: In 1 huurperiode kunnen verschillende tarieven van toepassing zijn. De huurprijs is inclusief: ongelimiteerd aantal kilometers, enkele reis toeslag, een standaardverzekering, 12,5% GST, Diesel Recovery Tax, de kosten voor een extra chauffeur, een complete uitrusting (kookgerei, servies, bestek, kussens, hand – en theedoek en bedlinnen), volle watertank en volle gasflessen, schoonmaakkosten, Road Side Assistance, een uitgebreid reisinformatiepakket en gratis transfers vanaf luchthaven of hotel in het centrum. De standaard huurprijs is exclusief: extra verzekeringen, brandstof en extra’s (zoals babyzitjes, etc.).

 

All – Inclusive: Bij de all – inclusive tarieven is naast het bovenstaande ook nog inbegrepen: verzekering Optie 2 (inclusief schade aan banden en vooruit), campingsstoelen, campingtafel, parasol en babyzitje.

Lokale belastingen: De genoemde tarieven zijn reeds inclusief 12,5% GST (Goods en Service Tax).

Minimale huurperiode: Er geldt een minimale huurperiode van 5 dagen.

One way rental/Ferry: Alle type campers kunnen zonder kosten voor enkele reizen tussen de depots geboekt worden. Bij camperhuren, die zowel het Noorder – als het Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

Depots: Lokaties: Auckland en Christchurch. Openingstijden: ma – vr: 08.00 – 17.00 uur za/zo en feestdagen: 08.00 – 13.00 uur (gesloten op 25 december)

Verzekeringen, eigen risico en waarborgsom: Het eigen risico bij campers bedraagt NZD 5.000, – per geval van schade. Als u geen extra verzekering afsluit om dit eigen risico af te kopen, bedraagt de waarborgsom NZD 5.000, – . U kunt ter plaatse echter het eigen risico beperken door het afsluiten van de volgende verzekeringen: Optie 1 NZD 25, – per dag (met een max. van NZD 1.250, – ).
U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 2.000, – .Optie 2 NZD 35, – per dag (met een max. van NZD 1.750, – ). U verlaagt hiermee het eigen risico naar 0. De waarborgsom is in dit geval NZD 250, – . NB: Beide verzekeringen gelden per schadegeval, niet per huurperiode. De verzekeringskosten zijn inclusief 12,5% GST belasting. Beide verzekeringen komen te vervallen wanneer de camper zoutwaterschade of schade door het rijden door rivierbeddingen heeft opgelopen, men onachtzaam is geweest en indien men onder invloed van alcohol en/of d rugs rijdt, ofwel de hieronder vermelde restricties niet in acht neemt.

Waarborgsom: De waarborgsom kan per creditcard, travellers cheque of cash voldaan worden. Bij het inleveren van de camper zonder schade, schoon en met een volle tank wordt het bedrag weer teruggestort. Let op: KEA moet een machtiging krijgen voor de te betalen borg. Uw saldo en creditlimiet zullen hier dus op berekend moeten zijn.

Multiple rental: Indien u een camper in verschillende steden huurt, mag u het totaal aantal huurdagen bij elkaar optellen om zo in aanmerking te komen voor een voordeligere huurprijs. U kunt hierbij tevens een combinatie maken tussen camperhuur inAustralië en Nieuw – Zeeland.

Leeftijd en rijbewijs: De leeftijd van de bestuurder is minimum 21 jaar. De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig nationaal en internationaal rijbewijs.

Inrichting camper: De campers zijn volledig ingericht. Standaard zijn de campers ingericht met: Brandplusser, instructieboek en kaarten, borden, bestek, kopjes, kommen, fles – en blikopener, pannen, ketel, emmer, kookgerei, theepot, stoffer & blik, bezem, hand – en theedoeken, slaapzakken, lakens, kussens en slopen.

Restricties: Het is niet toegestaan om met een KEA camper van de geasfalteerde wegen af te wijken. Het rijden op Skippers Canyon Road, Ninety Mile Beach (Northland), Ball Hut Road (Mt. Cook) en alle onverharde toegangswegen naar skigebieden is verboden.

Maleisië per trein verkennen is een voordelige manier van reizen en de kans is groot dat u in contact komt met de lokale bevolking van Maleisië. De treinkaartjes zijn in verschillende klassen verkrijgbaar. Zie prijsbijlage voor tarieven.

 

Gemakkelijk, snel en spectaculair dat is het reizen per trein in Nieuw Zeeland. Het uitzicht op het voorbijrazende landschap is adembenemend en de relaxte aard van de ‘Kiwi’s’ maakt van het reizen een ongedwongen en ontspannen bezigheid. De trein van Tranz Rail, reizen zowel op het Noorder- als het Zuidereiland.

The Overlander is een dagtrein en vertrekt dagelijks vanuit Auckland naar Wellington en rijdt 685 kilometer lang door bergmassieven (Ruapehu, Tongariro en Ngauruahoe), uitgestrekte regenwouden, golvende heuvels en over onstuimige rivieren. The TranzAlpine rijdt tussen Christchurch en Greymouth, dwars door de spectaculaire Zuidelijke Alpen heen. The Tranz Coastal rijdt dagelijks vanuit Christchurch langs de kust via Kaikoura naar Picton. .

 

De tarieven zijn geldig voor een zitplaats. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Een Fly & Drive arrangement bestaat uit een internationaal vliegticket gecombineerd met een huurauto. Het aantal dagen wordt van tevoren vast gelegd bij Smaragd Reizen. Tevens is de mogelijkheid daar om uw hotelovernachting(en) ook van tevoren vast te leggen

Een Fly & Let Drive is bijna gelijk aan het Fly & Drive arrangement alleen heeft u hier een auto met chauffeur.

Het voordeel van Fly & Drive en Fly & Let Drive is dat men zelf de route kan bepalen die men wil afleggen. Voor meer informatie over deze arrangementen kunt u contact met ons op nemen.

Individueel & Auto

Flexibel reizen en uw eigen weg volgen. Selfdrive is de ultime manier om niet afhankelijk te zijn van tijd of geboekte hotels. U bepaalt zelf waar u stopt naar eigen interesse. De wegen in Maleisië zijn goed en de verkeersborden worden in engels weergegeven. Auto’s kunnen afgehaald in ingeleverd worden in Kuala Lumpur, Penang, Langkawi, Johor Bharu, Kuantan, Kuching (Maleisisch Borneo).

 

Proton Saga 1.6 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, airbags, airco en CD speler.

 


Proton Persona 1.6 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 1 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

Nissan Sylphy 2.0 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 1 kleine koffer, het is een automaat met voorwielaandrijving, stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

Nissan X-Trail 2.0 of gelijkwaardig
Geschikt voor 4 personen met 2 grote en 2 kleine koffers, het is een automaat met voorwielaandrijving of 4 wielaandrijving , stuurbekrachtiging, ABS, airco, airbags en CD speler.

 

 

 

Geschikt aantal personen en lading staat voor aanbevolen hoeveelheid voor een comfortabele rit.

Een huurdag is 24 uur. Tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, lokale taxen. Exclusief Super Collision Damage Waiver (Super CDW), Collision Damage Waiver (CDW), Theft Protection (TP),Personal Accident Insurance (PAI), Super Personal Accident Insurance (SPAI), Additional Driver’s Charges, petrol, Refuel Charges, Drop Off / Repositioning fee at NON AVIS outlets, Ferry charges / road tolls, 5% Tax

Minimale leeftijd 21 jaar. Een internationaal rijbewijs is vereist. Er worden geen drop off kosten berekend wanneer de auto in een plaats wordt afgeleverd waar een kantoor van onze agent aanwezig is. Mogelijkheid voor huur GPS.

Economy – ECMR
Toyota Yaris of gelijkwaardig. Geschikt voor maximaal 3 personen met 2 kleine koffers, 3 deurs, handgeschakeld, airbag en stuurbekrachtiging.

 

Compact – CDAR Holden Barina of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

Intermediate – IDAR Ford Focus of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

Standaard – SDAR Hyundai Elantra of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 2 kleine koffers, 4 deurs, automaat, airbag en stuurbekrachtiging.

 

Fullsize -FDAR Hyundai I45 of gelijkwaardig.
Geschikt voor maximaal 4 personen met 3 kleine koffers, 4 deurs, automaat en airbag.

 

Standaard AWD-SFAR Holden Captiva of gelijkwaardig.
Geschikt voor max. 4 personen met 3 kleine koffers, 5 deurs, automaat, airbag, stuurbekrachtiging en airconditioning.

 

Voorwaarden Europcar:

In de prijs begrepen:

Airport Pick up:
– Uitgebreide verzekering (gereduceerd eigen risico van NZD338; type FFAR), – Ongelimiteerd aantal kilometers ,
– Lokale belasting, – Kosten voor één extra bestuurder, – Premium Location Surcharge (PLS), – WHT (schadeverzekering voorruit, koplamp en lekke band), – Third party liability

Niet in de prijs begrepen: Airport Inclusive:- Leeftijdstoeslag, – Tolgelden, – Enkele reis toeslagen, – Optionele extra’s, – Brandstof

Huurperiode: 1 huurdag is 24 uur. Ophaaldatum en ophaallocatie zijn bepalend voor het tarief van de gehele huur. De minimum huurperiode is 2 dagen en voor een enkele reis 7 dagen.

Kilometers: Alle in deze brochure genoemde autohuurprijzen zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, m.u.v. types FFAR en PFAR maximaal 200 kilometer per dag inbegrepen.

Bestuurders: De minimum vereiste leeftijd is 21 jaar. De huurder en medebestuurder(s) (max. 4 bestuurders per auto) dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs samen met een Internationaal Rijbewijs (verplicht). De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geaccepteerde creditcard. Deze creditcard dient op naam van de huurder te staan. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar kunnen alleen type ECMR, CDAR, IDAR, SDAR/FDAR en IFDR/IFAR huren. Bestuurders van 21 tot en NZD27 per bestuurder per dag. Voor de overige types geldt een minimale leeftijd van 25 jaar.

Verzekeringen
De autohuurprijzen zijn inclusief een “Standard DLF (Damage Liability Fee)” verzekering d.w.z. een verzekering met eigen risico per schadegeval van NZD3.094; type FFAR / type IFAR, FFAR, SFMR en PVAR NZD3.300. Bij Airport / Inclusive is het eigen risico gereduceerd tot NZD338; type FFAR en PFAR AUD990.
De schadeverzekering dekt de schade aan de eigen huurauto (met uitzondering van banden, koplampen en ramen) en schade aan eigendommen van derden.
Ter plaatse kunt u nog extra verzekeringen afsluiten LDW verlaging eigen risico tot NZD338; type IVAR, FFAR per dag per auto. Wij hebben hier slechts een korte weergave van de verzekeringsvoorwaarden gegeven. De uitgebreide en meest recente voorwaarden zijn op het verhuurstation verkrijgbaar. Vraagt u hiernaar bij het ophalen van de huurauto.
Ferry overtocht Voor huren die zowel het Noorder- als het Zuidereiland aandoen, dient de auto bij de haven in Picton (of Wellington) achtergelaten te worden. Het is niet toegestaan de huurauto mee te nemen op de ferry. U kunt als passagier wel op de ferry mee en de volgende auto staat voor u klaar bij aankomst in de haven. De huurperiode per eiland is minimaal 3 dagen en de huurauto op het volgende eiland dient binnen 5 uur na afl everen van de eerste huurauto opgehaald te worden. Er is een collection fee van NZD30 ter plaatse te voldoen.

United 2 +1 Premier Motorhome
Geschikt voor 2 volwassenen + 1 kind.Ideaal voor wie meer ruimte en comfort wil. Deze camper is voorzien van 2 persoonsbed, koelkast, gasstel, magnetron, douche, toilet, verwarming, airconditioning, CD/ DVD speler en televisie.

 

United 2 Premier Motorhome
Geschikt voor 2 volwassenen. Een eenvoudig te besturen camper voor een gunstige prijs. Ideaal voor een stel. Uitgerust met een tweepersoonsbed, koelkast, gasstel, magnetron, douche, toilet, verwarming, aircondtioning en een CD speler.

 


United 4 Premier Motorhome
Geschikt voor 4 volwassenen. Wanneer u met vrienden of familie reizen wilt. Uitgerust met 2 tweepersoonsbedden, airconditioning, verwarming, douche, toilet, gasstel, magnetron, koelkast, CD/DVD speler.

 


United 6 Premier Motorhome
Geschikt voor 6 volwassenen. Deze 6 personen campervan heeft alle voorzieningen welke u nodig heeft. Uitgerust met 3 tweepersoonsbedden, airconditioning, verwarming, douche, toilet, gasstel, magnetron, koelkast, CD/DVD speler.

 

Voorwaarden:
Tarieven: Bij camperhuur wordt de prijs per kalenderdag bepaald, dus niet per 24 uur. Let op: In 1 huurperiode kunnen verschillende tarieven van toepassing zijn. De huurprijs is inclusief: ongelimiteerd aantal kilometers, enkele reis toeslag, een standaard verzekering, 12,5% GST, Diesel Recovery Tax, de kosten voor een extra chauffeur, een startpakket, een complete uitrusting (kookgerei, servies, bestek, kussens, hand- en theedoek en bedlinnen), Road Side Assistance, Apollo Welcome Pack (pakketje voor de eerste nacht met: lucifers, mini-shampoo, afwasmiddel, spons, zeep, zout en peper, koffie, thee en suiker), een uitgebreid reisinformatiepakket met diverse kortingsvouchers en gratis luchthaven transfers. De huurprijs is exclusief: LPG Gas refill (Cheapa Campa, 2 berth S/T, Hi-Top: NZD 15,- en overige campers: NZD 30,-), extra verzekeringen, brandstof en extra’s (zoals babyzitjes, etc.).

All-Inclusive: Bij de all-inclusive tarieven is naast het bovenstaande ook nog inbegrepen: verzekering Optie 2, LPG Gas refill, campingstoelen, campingtafel en baby- of kinderzitje.

Lokale belastingen: De genoemde tarieven zijn reeds inclusief 12,5% GST (Goods en Service Tax).

Minimale huurperiode: Er geldt een minimale huurperiode van 7 dagen. De minimale huurperiode bij een enkele reis is 7 dagen.

Verzekeringen, eigen risico en waarborgsom: Het eigen risico bij campers bedraagt NZD 5.000,- per geval van schade. Als u geen extra verzekering afsluit om dit eigen risico af te kopen, bedraagt de waarborgsom NZD 5.000,-. U kunt ter plaatse echter het eigen risico beperken door het afsluiten van de volgende verzekeringen: Optie 1 NZD 20,- per dag (met een max. van NZD 1.000,-) U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 2.500,- Optie 2 NZD 35,- per dag (met een max. van NZD 1.750,-) U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 250,-. NB: Beide verzekeringen gelden per schadegeval, niet per huurperiode. De verzekerings-kosten zijn inclusief 12,5% GST belasting. Beide verzekeringen komen te vervallen wanneer de camper zoutwaterschade of schade door het rijden door rivierbeddingen heeft opgelopen, men onachtzaam is geweest en indien men onder invloed van alcohol en/of drugs rijdt, ofwel de hieronder vermelde restricties niet in acht neemt.

Toeslag all inclusive: 24 euro per dag

Waarborgsom: De waarborgsom kan per creditcard, travellers cheque of cash voldaan worden. Let op: Het eigen risico van NZD 5.000,- kan alleen door middel van creditcard betaald worden. Bij het inleveren van de camper zonder schade, schoon en met een volle tank wordt het bedrag weer teruggestort. Let op: Apollo moet een machtiging krijgen voor de te betalen borg. Uw saldo en creditlimiet zullen hier dus op berekend moeten zijn.

Leeftijd en rijbewijs: De leeftijd van de bestuurder is minimaal 21 jaar en maximaal 75 jaar. U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Naast het Nederlandse rijbewijs is een internationaal rijbewijs vereist.

One way rental/ferry: Alle type campers kunnen zonder kosten voor enkele reizen tussen de depots geboekt worden. Bij camperhuren, die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

Inrichting camper: De campers zijn volledig ingericht. Standaard zijn de campers ingericht met: Brandplusser, instructieboek en kaarten, borden, bestek, kopjes, kommen, fles- en blikopener, pannen, ketel, emmer, kookgerei, theepot, stoffer & blik, bezem, hand- en theedoeken, slaapzakken, lakens, kussens en slopen. Daarnaast kunt u een aantal extra spullen tegen betaling reserveren.

KEA Campers

KEA pluspunten: Jongste en modernste vloot in de markt, campers niet ouder dan 2 jaar, de grootste bedden in de markt, modern eerste klasse Europees design en uitrusting speciaal ontworpen voor Nieuw-Zeeland. Alle campers hebben een radio/CD speler.

 

KEA DeLuxe ST – 2 berth
Geschikt voor 2 volwassenen. Luxe, ruime
camper op basis van een eenvoudig bedienbare Ford.
Voor wie dat beetje meer ruimte en luxe wil hebben.
Uitgerust met alles van de Flip Top plus een
douche/toilet en airconditioning.

 

KEA DeLuxe Flip Top 2+2FT – 2+2 berth

Deze zeer comfortabel ingerichte camper, een

elegant familievoertuig met uitstekende techniek

en in het weekend het perfecte thuis ver weg van

huis. Uitgerust met 2 tweepersoonsbedden, warm water, 2-pits gasfornuis en een buitendouche.

 

KEA DeLuxe 4ST – 4 berth

Geschikt voor 4 volwassenen. De ultieme Ford

camper voor 2 stellen of een familie van 4.

Uitgerust met o.a. 2 ruime tweepersoonsbedden,

luxe kookgelegenheid inclusief magnetron en douche/toilet.

 

KEA DeLuxe 6ST – 6 berth
Dit is dé ultieme motorhome voor gezelschappen
van maximaal 6 personen. Groot en ruim van
binnen, voorzien van alle gemakken maar toch
verrassend eenvoudig en eenvoudig te besturen.
Het interieur is veelzijdig en voorzien van een
ruime keuken, badkamer, airconditioning en veel meer slimme voorzieningen die het leven onderweg.

 

Voorwaarden
Tarieven: Bij camperhuur wordt de prijs per kalenderdag bepaald, dus niet per 24 uur. Let op: In 1 huurperiode kunnen verschillende tarieven van toepassing zijn. De huurprijs is inclusief: ongelimiteerd aantal kilometers, enkele reis toeslag, een standaardverzekering, 12,5% GST, Diesel Recovery Tax, de kosten voor een extra chauffeur, een complete uitrusting (kookgerei, servies, bestek, kussens, hand – en theedoek en bedlinnen), volle watertank en volle gasflessen, schoonmaakkosten, Road Side Assistance, een uitgebreid reisinformatiepakket en gratis transfers vanaf luchthaven of hotel in het centrum. De standaard huurprijs is exclusief: extra verzekeringen, brandstof en extra’s (zoals babyzitjes, etc.).

All – Inclusive: Bij de all – inclusive tarieven is naast het bovenstaande ook nog inbegrepen: verzekering Optie 2 (inclusief schade aan banden en vooruit), campingsstoelen, campingtafel, parasol en babyzitje.

Lokale belastingen: De genoemde tarieven zijn reeds inclusief 12,5% GST (Goods en Service Tax).

Minimale huurperiode: Er geldt een minimale huurperiode van 5 dagen.

One way rental/Ferry: Alle type campers kunnen zonder kosten voor enkele reizen tussen de depots geboekt worden. Bij camperhuren, die zowel het Noorder – als het Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

Depots: Lokaties: Auckland en Christchurch. Openingstijden: ma – vr: 08.00 – 17.00 uur za/zo en feestdagen: 08.00 – 13.00 uur (gesloten op 25 december)

Verzekeringen, eigen risico en waarborgsom: Het eigen risico bij campers bedraagt NZD 5.000, – per geval van schade. Als u geen extra verzekering afsluit om dit eigen risico af te kopen, bedraagt de waarborgsom NZD 5.000, – . U kunt ter plaatse echter het eigen risico beperken door het afsluiten van de volgende verzekeringen: Optie 1 NZD 25, – per dag (met een max. van NZD 1.250, – ).
U verlaagt hiermee het eigen risico, alsmede de waarborgsom naar NZD 2.000, – .Optie 2 NZD 35, – per dag (met een max. van NZD 1.750, – ). U verlaagt hiermee het eigen risico naar 0. De waarborgsom is in dit geval NZD 250, – . NB: Beide verzekeringen gelden per schadegeval, niet per huurperiode. De verzekeringskosten zijn inclusief 12,5% GST belasting. Beide verzekeringen komen te vervallen wanneer de camper zoutwaterschade of schade door het rijden door rivierbeddingen heeft opgelopen, men onachtzaam is geweest en indien men onder invloed van alcohol en/of d rugs rijdt, ofwel de hieronder vermelde restricties niet in acht neemt.

Waarborgsom: De waarborgsom kan per creditcard, travellers cheque of cash voldaan worden. Bij het inleveren van de camper zonder schade, schoon en met een volle tank wordt het bedrag weer teruggestort. Let op: KEA moet een machtiging krijgen voor de te betalen borg. Uw saldo en creditlimiet zullen hier dus op berekend moeten zijn.

Multiple rental: Indien u een camper in verschillende steden huurt, mag u het totaal aantal huurdagen bij elkaar optellen om zo in aanmerking te komen voor een voordeligere huurprijs. U kunt hierbij tevens een combinatie maken tussen camperhuur inAustralië en Nieuw – Zeeland.

Leeftijd en rijbewijs: De leeftijd van de bestuurder is minimum 21 jaar. De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig nationaal en internationaal rijbewijs.

Inrichting camper: De campers zijn volledig ingericht. Standaard zijn de campers ingericht met: Brandplusser, instructieboek en kaarten, borden, bestek, kopjes, kommen, fles – en blikopener, pannen, ketel, emmer, kookgerei, theepot, stoffer & blik, bezem, hand – en theedoeken, slaapzakken, lakens, kussens en slopen.

Restricties: Het is niet toegestaan om met een KEA camper van de geasfalteerde wegen af te wijken. Het rijden op Skippers Canyon Road, Ninety Mile Beach (Northland), Ball Hut Road (Mt. Cook) en alle onverharde toegangswegen naar skigebieden is verboden.

Maleisië per trein verkennen is een voordelige manier van reizen en de kans is groot dat u in contact komt met de lokale bevolking van Maleisië. De treinkaartjes zijn in verschillende klassen verkrijgbaar. Zie prijsbijlage voor tarieven.

 

Gemakkelijk, snel en spectaculair dat is het reizen per trein in Nieuw Zeeland. Het uitzicht op het voorbijrazende landschap is adembenemend en de relaxte aard van de ‘Kiwi’s’ maakt van het reizen een ongedwongen en ontspannen bezigheid. De trein van Tranz Rail, reizen zowel op het Noorder- als het Zuidereiland.

The Overlander is een dagtrein en vertrekt dagelijks vanuit Auckland naar Wellington en rijdt 685 kilometer lang door bergmassieven (Ruapehu, Tongariro en Ngauruahoe), uitgestrekte regenwouden, golvende heuvels en over onstuimige rivieren. The TranzAlpine rijdt tussen Christchurch en Greymouth, dwars door de spectaculaire Zuidelijke Alpen heen. The Tranz Coastal rijdt dagelijks vanuit Christchurch langs de kust via Kaikoura naar Picton. .

 

De tarieven zijn geldig voor een zitplaats. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

You don't have permission to register