Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Van Xi' an tot Shanghai

vanaf € 651 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 126

Hoogseizoenstoeslagen:
- 09 april - 05 mei: 30 euro per persoon per nacht
- 09 september - 11 oktober: 18 euro per persoon per nacht
- 12 oktober - 31 oktober:43 euro per persoon per nacht
- 01 november - 17 november: 18 euro per persoon per nacht
- 24 december - 19 januari: 18 euro per persoon per nacht
- 01 maart - 31 maart: 18 euro per persoon per nacht

Dag 1: Xi'an
Na aankomst transfer naar uw hotel. U maakt een stadstour naar het provinciaal Historisch Museum de zuidelijke poort van de stadsmuren naar de moslimwijk vanwaar u gemakkelijk door leuke marktstraatjes terug loopt naar het hotel.
Dag 2: Xi'an
Deze dag brengt u door ten oosten van Xi’an. Eerst rijdt u naar de beroemdste opgraving van China: het Terracotta leger. Naast deze historische plek bezoekt u ook de zogenaamde Huaqing hete bronnen waar vroeger de keizers hun bad namen.
Dag 3: Xi'an
Vrij ter besteding. ’s Avonds transfer naar het station voor de nachttrein naar Nanjing.
Dag 4: Nanjing
Na aankomst in Nanjing transfer naar uw hotel. In de loop van de ochtend brengt o.a. een bezoek aan het mausoleum van Sun Yatsen en het mausoleum van Keizer Hongwu.
Dag 5: Suzhou
Transfer naar het station voor de treinreis naar Suzhou. Daar aangekomen maakt u een rondrit door deze plaats met zijn schilderachtige bruggen en tuinen. Vroeger was Suzhou bekend als verblijfsoord van mensen van aanzien die hier hun laatste dagen slijten. Zij lieten voor zichzelf prachtige huizen met tuinen aanleggen. Rondwandelen of fietsen door de nauwe straatjes is op zich al een belevenis.
Dag 6: Shanghai
De ochtend vrij ter beschikking. ’s Middags vertrekt u per trein naar Shanghai. Einde van dit facet.

Prijzen

2 personen 3 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 836,- € 755,- € 651,- € 120,-

Inclusief

  • ontbijt
  • vervoer
  • excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?