Top

Unigarant verzekeringen

Annuleringskostenverzekering
Een reis bespreekt u meestal maanden van te voren. Ook een gedeelte van de reissom heeft u dan al betaald. Helaas kan er altijd iets tussen komen dat uw plannen in de war stuurt. Bijvoorbeeld als u vlak voor vertrek ziek wordt, of tussen­tijds een ongeval krijgt. Dat kan een nare financiële strop betekenen. Met een annuleringskostenverzekering kunt u dat voorkomen. De premie bedraagt 5,5% van de totale reissom. De verzekeringsvoor­waarden krijgt u toegestuurd met de bevestigings­nota, die tevens als polis geldt.

 

Een reisverzekering is verplicht voor Smaragd-reizigers
Unigarant heeft veel ervaring met verzekeringen voor verkeer, recreatie en toerisme. Logisch dat wij deze verzeke­ring ook voor u gekozen hebben. Kijk maar naar de voordelen van deze uitgekiende reisverzekering.

  • Hulp in het buitenland via de ANWB-alarmcentrale.
  • Voordelige premie: vanaf € 1.15 p.p/p.d. met Europadekking.
  • Ruime dekking voor foto-, film- en video-apparatuur.
  • Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Prettige uitbreidingsmogelijkheden voor een reisverzeke­ring op maat.

 

Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale
Als verzekeringsdochter van de ANWB heeft Unigarant het onder­deel hulpverlening uiteraard ondergebracht bij de ANWB-alarmcentrale. Dit betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ongeval, pech en overige noodsituaties terecht kunt bij de ANWB-alarmcentrale te Den Haag, of 1 van de 9 buitenlandse steunpunten.

 

Het Reis Garant Plan
Het Reis Garant Plan is een nieuwe mogelijkheid voor reizigers die niet langer dan 30 dagen op reis gaan. Met deze alles-in-één polis regelt u de annuleringsverzekering, de reisverzekering en zelfs, als u daarvoor kiest, een financiering!. Het Reis Garant Plan biedt naast dit grote gemak ook de voordelen van eenmalige poliskosten, vergoeding van nieuwwaarde van uw bagage in het eerste jaar, en een annuleringsverzekering die de kosten vergoedt die tot moment van annuleren in rekening zijn gebracht of die zelfs bij tussentijdse afbreking, de volledige reissom vergoedt!

 

Doorlopende reisverzekering
Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat is de doorlopende reisverzekering van Unigarant een ideale oplossing. De doorlopende reisverzekering sluit u eenmalig af, waarna u zo vaak uw koffers kunt pakken als u wilt: u bent altijd goed verzekerd. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd. Voor andere meeverzekerde gezinsleden betaalt u een lagere premie. Bovendien betaalt u nooit meer premie dan voor drie personen. De dekking die u wenst kunt u naar eigen voorkeur bepalen. Er is al een doorlopende reisverzekering van € 25 per jaar voor de hoofdverzekerde! (Werelddekking met onvoorziene uitgaven, maar zonder ongevallen, medische kosten, bagage en extra’s).

You don't have permission to register