Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Uluru & Kings Canyon Explorer in 3 dagen

vanaf € 815 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode 162

Highlights:

 • Wandeling door Walpa Gorge
 • Bezoek aloude Uluru rotskunst
 • Spectaculaire Kings Canyon
 • Zonsopgang en -ondergang op Uluru
Dag 1: Kata Tjuta & Uluru Sunset
Na uw aankomst op het vliegveld van Ayers Rock, heeft u transfer naar uw accommodatie. Verkenning van Kata Tjuta (the Olgas) en geniet van het kleurenspektakel van de zonsondergang over Uluru (Ayers Rock).
Dag 2: Uluru - Kings Canyon
Vroeg in de ochtend gaat het naar Uluru voor de beklimming om vandaar de zonsopkomst gade te slaan. Of u kiest voor de Cultural Walk met eveneens de zonsopkomst (zonder beklimming). Vertrek met bestemming Kings Canyon.
Dag 3: Kings Canyon - Alice Springs
Beklimming van de Kings Canyon voor uitzicht (afhankelijk van het weer) over het Watarrka National Park. Indien u er de voorkeur aangeeft kunt u eventueel kiezen voor een wandeling door de oneffen bodem van de kloof. In de middag wordt u naar de luchthaven van Ayers Rock gebracht.

Prijzen

accommodatie types 2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
Budget  Vanaf € 815,- Vanaf € 300,- Dagelijks
Standard  Vanaf € 875,- Vanaf € 355,- Dagelijks
Superior  Vanaf  € 945,- Vanaf€ 430,- Dagelijks

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?