Top

Reis op maat: Tuinroute en de kaap

🕒 9 dagen

Informatie

Inclusief:

✔️ selfdrive

✔️ Bed & Breakfast

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Addo Elephant Park
Bij aankomst in Port Elizabeth haalt u uw huurauto op bij het verhuurbedrijf. Vervolgens rijdt u naar het wildpark van de Eastern Cape.

 

Dag 2: Addo Elephant Park
De vroege morgen is vrij om te genieten van het Addo Elephant Park; daarna kunt u een bezoek brengen aan Kaya Lendaba en beëindigt u de dag met een drijfjacht.

 

Dag 3: Plettenbergbaai
Een sterk aanbevolen tocht is een culturele rondgang door Port Elizabeth. U kunt direct beginnen aan de schilderachtige tocht via de ‘Garden Route’. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan het gebied van Tsitsikamma of breng een bezoek aan het natuurreservaat van Featherbed bij Jetty.

 

Dag 4: Plettenbergbaai
Vandaag verkent u het nabijgelegen stadje Knysna. U kunt met een boot een magnifieke cruise maken op de lagune, naar het natuurreservaat van Featherbed. Andere activiteiten die worden aangeboden zijn, o.a. paardrijden, roeien, zwemmen en het bezoekenvan de vele restaurants, kunst en handwerkwinkels.

 

Dag 5: Oudshoorn
Vandaag maakt u de spectaculaire tocht over de Outeniqua bergen naar Oudtshoorn in het woestijnachtige gebied van Little Karoo. Proef van de excellente wijnen van Little Karoo, breng een bezoek aan een struisvogel boerderij of een bezoek aan de Cango Caves, een spectaculaire groep kalksteen grotten.

 

Dag 6: Stillbaai
Vandaag keert u over de bergen terug naar Mosselbaai. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de fascinerende Old Post Office boom en het Dias Museum. U vervolgt de weg naar het charmante kleine plaatsje Stillbaai.

 

Dag 7: Stillbaai
In de morgen volgt u de Strandloper Trail, een fascinerend gemeenschapsproject, waarbij u de inventiviteit van de eerste mensen kunt ervaren en hun oude visfuiken kunt bekijken.

 

Dag 8: Franschhoek
Reis via de Route 62 naar de groene vallei van Breede River waar u kunt genieten van een bezoek aan het KWV, de grootste (brande)wijnkelders van Zuid Afrika of ervaar de vele landelijke activiteiten in het fascinerende Klein Plasie museum.

 

Dag 9: Kaapstad
U eindigt uw reis in Kaapstad waar u de huurwagen terug brengt, hetzij bij het vliegveld van Kaapstad hetzij in de stad zelf.

Galerij

afrika reis op maat tuinroute en de kaap 9 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register