Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Tuinroute en de Kaap

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode -
Dag 1: Addo Elephant Park
Bij aankomst in Port Elizabeth haalt u uw huurauto op bij het verhuurbedrijf. Vervolgens rijdt u naar het wildpark van de Eastern Cape.
Dag 2: Addo Elephant Park
De vroege morgen is vrij om te genieten van het Addo Elephant Park; daarna kunt u een bezoek brengen aan Kaya Lendaba en beëindigt u de dag met een drijfjacht.
Dag 3: Plettenbergbaai
Een sterk aanbevolen tocht is een culturele rondgang door Port Elizabeth. U kunt direct beginnen aan de schilderachtige tocht via de ‘Garden Route’. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan het gebied van Tsitsikamma of breng een bezoek aan het natuurreservaat van Featherbed bij Jetty.
Dag 4: Plettenbergbaai
Vandaag verkent u het nabijgelegen stadje Knysna. U kunt met een boot een magnifieke cruise maken op de lagune, naar het natuurreservaat van Featherbed. Andere activiteiten die worden aangeboden zijn, o.a. paardrijden, roeien, zwemmen en het bezoekenvan de vele restaurants, kunst en handwerkwinkels.
Dag 5: Oudshoorn
Vandaag maakt u de spectaculaire tocht over de Outeniqua bergen naar Oudtshoorn in het woestijnachtige gebied van Little Karoo. Proef van de excellente wijnen van Little Karoo, breng een bezoek aan een struisvogel boerderij of een bezoek aan de Cango Caves, een spectaculaire groep kalksteen grotten.
Dag 6: Stillbaai
Vandaag keert u over de bergen terug naar Mosselbaai. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de fascinerende Old Post Office boom en het Dias Museum. U vervolgt de weg naar het charmante kleine plaatsje Stillbaai.
Dag 7: Stillbaai
In de morgen volgt u de Strandloper Trail, een fascinerend gemeenschapsproject, waarbij u de inventiviteit van de eerste mensen kunt ervaren en hun oude visfuiken kunt bekijken.
Dag 8: Franschhoek
Reis via de Route 62 naar de groene vallei van Breede River waar u kunt genieten van een bezoek aan het KWV, de grootste (brande)wijnkelders van Zuid Afrika of ervaar de vele landelijke activiteiten in het fascinerende Klein Plasie museum.
Dag 9: Kaapstad
U eindigt uw reis in Kaapstad waar u de huurwagen terug brengt, hetzij bij het vliegveld van Kaapstad hetzij in de stad zelf.

Prijzen

Inclusief

  • selfdrive
  • Bed & Breakfast

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?