Top

Reis op maat: Trouwen op Sri Lanka

🕒 3 dagen

Vanaf € 1100 p.p.

Informatie

Met de liefde van uw leven heeft u altijd al gedroomd om elkaar het ‘Jawoord” te geven op een zonnig en paradijselijk eiland in de tropen. En dan is het zo ver…….

Sri Lanka, of ook wel de “Parel in de Indische Oceaan” genoemd, is een wonderschoon eiland met lange zandstranden, wuivende kokospalmen, watervallen en uitgestrekte theeplantages. De gastvrije bevolking heet u van harte welkom.

Hier wordt uw droom werkelijkheid wanneer u elkaar trouw belooft op een idyllische locatie omringd door groene theetuinen of op dat parelwitte strand met het warme zand tussen de tenen. Of daar, waar niet alleen de vlinders in uw buik, maar ook om u heen rond vliegen. Geniet, omringd door kleurrijke bloemen en exotische vogels, van de mooiste dag van uw leven. En beleef hoe uw droom een waar sprookje wordt. “De meeste dromen zijn bedrog”. Uw droom niet!

Reis van dag tot dag

Trouwdag

U trouwt in prachtige, Singalese trouwkleding of uw eigen trouwkleding. De bruiloft wordt sfeervol omlijst door traditionele Kanyandrummers en er worden speciale dansen uitgevoerd. Een professionele fotograaf maakt een reportage van 72 foto’s. U krijgt een 6-gangen diner aangeboden voordat u naar uw suite gaat waar u nog twee onvergetelijke nachten doorbrengt. Allerlei aardige verrassingen en kleine cadeautjes maken onderdeel uit van deze onvergetelijke huwelijksreis.

Prijzen

Prijzen inclusief

✔️ Begeleiding contactpersoon

✔️ Het in orde maken van de papieren

✔️ Huur Singalese trouwkleding

✔️ Huwelijksplechtigheid

✔️ Feestkleding om mee naar huis te nemen

✔️ Foto reportage 72 foto’s inclusief album

✔️ Bruidsboeket

✔️ Bruidstaart

✔️ Traditionele Kandyan drummers

✔️ Singalese dansers

✔️ Diner op huwelijksdag

✔️ 2 nachten verblijf in feestelijke kamer (suiteroom)

✔️ 1ste ochtend feestelijk ontbijt op de kamer

✔️ Ontbijt op de tweede ochtend

✔️ Diner bij kaarslicht

✔️ Massage voor het bruidspaar

✔️ Singalese High Tea

✔️ Olifantenrit

✔️ Het legaliseren van het huwelijk

✔️ Vertaling huwelijksakte

Galerij

You don't have permission to register