Top

Reis op maat: Trouwen op Bali

🕒 3 dagen

Vanaf € 999 p.p.

Informatie

De magische vraag is gesteld en u gaat trouwen!

Niets is dan mooier om de liefde te laten bezegelen door te trouwen op een romantisch, exotisch en tropisch eiland. Bali is het eiland waar u een stukje hemel op aarde vindt. Het heeft een paradijselijke schoonheid van cultuur, natuur, parelwitte stranden en terrassen van groene rijstvelden. De altijd vriendelijke bevolking maakt alles compleet. Niet voor niets is Bali het “Eiland der Goden”. Het is dan ook een droom die uitkomt om elkaar trouw te beloven op een parelwit strand of op een heuvel met een wonderschoon uitzicht over groene rijstvelden of theeplantages. Of onder een sterrenhemel omgeven door schitterende natuur. Beleef, geniet en voel de adembenemende omgeving en vier deze – voor u bijzondere – gebeurtenis met familie en vrienden, of juist heel intiem op de plek uit uw dromen. En zeg dan vanaf deze plek tegen elkaar: “Ja, ik wil…….”.

Trouwen te midden van uitgestrekte groene rijstvelden in een tropische omgeving?

Voor veel koppels is het een droom: trouwen op Bali. Deze droom kan werkelijkheid worden. Wij zorgen ervoor dat u een droomhuwelijk heeft op Bali en regelen alles voor u, van de ceremonie en het papierwerk tot de fotoreportage en de huwelijksreis. Bent u al getrouwd, maar wilt u de ceremonie overdoen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Een avontuurlijke bruiloft in Bali

Indien u van avontuur houdt en geen standaard bruiloft wilt, dan is trouwen op Bali zeker iets voor u. Met het tropische klimaat dat er op het eiland heerst, is er bijna het hele jaar door mooi weer waardoor buiten trouwen op Bali met de voetjes in het zand tot de mogelijkheden behoort. Hoe prachtig is het daarnaast als u na het trouwen in Bali de foto´s terugkijkt en er palmbomen, rijstvelden en azuurblauw zeewater op staan. Er zijn niet veel mensen die trouwfoto´s hebben met tropische achtergronden en Balinese details.

In intiem gezelschap trouwen op Bali

Aangezien de reis naar de trouwlocatie op Bali vrij veel tijd in beslag neemt, is de gastenlijst vaak een stuk korter. De gasten die u tijdens het trouwen op Bali vergezellen zijn over het algemeen de mensen die het dichtst bij u staan. Op deze manier blijft de huwelijksvoltrekking intiem en persoonlijk. Zo hoeft u uw aandacht niet te verdelen over een grote groep gasten en kunt u volledig genieten van de ceremonie. 

Trouwen op Bali met een culturele toevoeging

Wilt u een cultureel tintje aan uw trouwdag toevoegen? Op Bali zijn er genoeg rituelen en gebruiken uit de Balinese cultuur die een inspiratiebron kunnen zijn voor deze speciale dag. Voor u als bruidspaar kan dit een originele toevoeging zijn aan de trouwdag wat u en uw partner nog dichter bij elkaar kan brengen. Ook voor de gasten kan het samenspel aan culturele aspecten zorgen voor een verrassende beleving en een welkome afwisseling op het standaard trouwprogramma. Twijfel niet langer en ga met uw partner het avontuur aan om op Bali te trouwen en maak van uw huwelijksdag een onvergetelijke herinnering.  

Blijf na het trouwen in Bali op het eiland en geniet van een romantische huwelijksreis

Nadat u helemaal naar Indonesië bent gereisd om te trouwen op Bali, is het natuurlijk niet de bedoeling om direct na de huwelijksceremonie het hele eind weer terug te vliegen. Bali is namelijk een hele populaire plek voor het volbrengen van de huwelijksreis. Er zijn niet voor niets zoveel stelletjes die na het voltrekken van hun huwelijk het vliegtuig naar Bali pakken. U bent dus al op de perfecte bestemming om heerlijk na te genieten van de bruiloft. 

Relaxen op het strand, massage voor twee en intiem dineren tijdens de huwelijksreis

Na al het geregel rondom het trouwen in Bali, is het tijd voor ontspanning. Waar kan dat nou beter dan op een tropisch eiland met uitzicht op de azuurblauwe zee. Smaragd Reizen kan een heerlijke privé strandlodge voor u regelen waar u samen met uw kersverse echtgenoot of echtgenote van een cocktail op het witte zandstrand kunt genieten. Zet de romantische toon van het trouwen op Bali door tijdens de huwelijksreis en onderga een ontspannen Balinese duomassage. Of ga intiem dineren met zonsondergang bij een authentiek balinees restaurant en proef de échte Indonesische keuken. Op deze manier sluit u het trouwen in Bali helemaal in stijl en op een spectaculaire manier af. 

Trouwen op Bali erkend door de Nederlandse wet

Als u gaat trouwen op Bali, is het natuurlijk noodzakelijk dat dit huwelijk wordt erkend door de Nederlandse wet. Wij regelen dit voor u. Denk hierbij onder andere aan een vertaling van de huwelijksacte; wij zijn een van de weinige aanbieders die dit voor u in orde kunnen maken.

Hoe ziet de huwelijksceremonie op Bali eruit?

Trouwen op Bali kan compleet in de traditionele Balinese trouwkleding, maar uiteraard kunt u ook trouwen in uw eigen trouwkleding. De ceremonie verloopt volgens de Balinese traditie, met Balinese danseressen en traditionele Gamelan-muziek. Uiteraard wordt de feestelijke bruidstaart aangesneden en krijgt u na de ceremonie een volledig zesgangendiner. Een professionele fotograaf is aanwezig om een complete reportage van de plechtigheid te maken.

Na afloop wordt u naar uw hotel gebracht. Hier verblijft u twee nachten in een prachtige, met Balinese bloemen-versierde bruidssuite. De volgende dag krijgt u een heerlijk ontbijt op bed geserveerd en s ’avonds heeft u een romantisch diner voor twee aan het water.

Prijzen

De kosten voor trouwen op Bali start bij € 999,- per persoon. De prijs voor het overdoen van de huwelijksinzegening is op aanvraag. Het verschil in prijs ligt aan het feit dat er voor een ‘officiële huwelijksceremonie’ meer papierwerk in orde gemaakt moet worden. Uiteraard kunnen wij ook aansluitend een onvergetelijke huwelijksreis voor u organiseren.

De prijzen zijn inclusief:

✔️ Een contactpersoon die u persoonlijk begeleidt

✔️ Het huren van traditionele Balinese trouwkleding

✔️ De huwelijksceremonie

✔️ Traditionele feestkleding, die u na afloop mag meenemen naar huis

✔️ Een professionele fotoreportage bestaande uit 72 foto’s

✔️ Een bruidsboeket in de Balinese stijl

✔️ Een prachtige bruidstaart

✔️ Een hapje en drankje voor eventuele genodigden

✔️ Begeleiding van een traditioneel Gamelan-orkest

✔️ Balinese danseressen

✔️ Diner op de huwelijksdag

✔️ Verblijf in een prachtige bruidssuite voor twee nachten

✔️ Ontbijt op bed tijdens de eerste ochtend na de bruiloft

✔️ Ontbijt op de tweede ochtend

✔️ Diner bij kaarslicht

✔️ High Tea in de Indonesische stijl

✔️ Een heerlijke massage voor twee

✔️ Het regelen van het papierwerk voor een erkend huwelijk

✔️ Het legaliseren van het huwelijk en het vertalen van de huwelijksakte

✔️ Dit arrangement is uitsluitend te boeken in combinatie met een volledige reis

Galerij

trouwen op bali 3 dagen smaragd reizen
trouwen op bali 3 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register