Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Huwelijksinzegening op Bali

vanaf € 695 p.p.
Type Huwelijksreis
Duur 3 dagen
Reiscode 044
U kunt het beschreven arrangement als Trouwen op Bali ook bij ons bestellen als huwelijksinzegening. U bent dan al in Nederland getrouwd, maar gaat het nog eens in Balinese stijl overdoen.

In dit geval hoeft u niet 10 dagen tevoren aanwezig zijn. Het gaat gewoon om de romantiek van een exotische (nagespeelde) bruiloft en een onvergetelijke huwelijksreis!

Op de huwelijksdag
U trouwt in prachtige, Balinese kleding. De bruiloft wordt sfeervol omlijst door traditionele gamelanmuziek, en er worden speciale dansen uitgevoerd. Een professionele fotograaf maakt een reportage van 72 foto's. U krijgt een 6-gangen diner aangeboden in het hotel voordat u naar het Grand Balisani Suite gaat. Hier brengt u nog twee onvergetelijke nachten door. De volgende ochtend wordt uw ontbijt op u met bloemen versierde kamer geserveerd. 's Avonds genieten van een romantisch diner met kaarslicht aan het zwembad van uw hotel. Allerlei aardige verrassingen en kleine cadeautjes maken onderdeel uit van dit onvergetelijke huwelijksarrangement!

Uiteraard kunt u, zowel voor- als achteraf, de rest van Bali en bijvoorbeeld Lombok verkennen met een of meer van onze Facetreizen. Ook kunnen wij tijdens de verplichte tien dagen voorafgaand aan uw bruiloft, tal van interessante excursies voor u verzorgen. Zo completeert u uw trouwdag met een fantastische huwelijksreis!

huwelijk

Prijzen

Inclusief

 • Begeleiding kontaktpersoon
 • Huur balinese trouwkleding tijdens huwelijksplechtigheid
 • Feestkleding om mee naar huis te nemen
 • Fotoreportage van 72 foto\\\\\\\'s
 • Bruidsboeket
 • Bruidstaart
 • Traditionele gamelan orkest
 • Balinese dansers
 • Diner op huwelijksdag
 • 2 nachten verblijf in feestelijk kamer
 • 1ste ochtend feestelijke ontbijt op de kamer
 • Ontbijt op de tweede ochtend
 • Diner bij kaarslicht
 • Indonesische high tea
 • Massage voor het bruidspaar

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?