Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 30 september 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 30 september 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan zullen wij uw (aan)betaling zo spoedig mogelijk retourneren.
  Dit geldt alleen in het geval van Corona maatregelen wanneer Smaragd Reizen de reis annuleert.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 30 september 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Bali: Trouwen op Bali, 3 dagen

vanaf € 999 p.p.
Type Huwelijksreis
Duur 3 dagen
Reiscode 043

De magische vraag is gesteld en u gaat trouwen!! Niets is dan mooier om de liefde te laten bezegelen door te trouwen op een romantisch, exotisch en tropisch eiland. Bali is het eiland waar u een stukje hemel op aarde vindt. Het heeft een paradijselijke schoonheid van cultuur, natuur, parelwitte stranden en terrassen van groene rijstvelden. De altijd vriendelijke bevolking maakt alles
compleet. Niet voor niets is Bali het “Eiland der Goden”. Het is dan ook een droom die uitkomt om elkaar trouw te beloven op een parelwit strand of op een heuvel met een wonderschoon uitzicht over groene rijstvelden of theeplantages. Of onder een sterrenhemel omgeven door schitterende natuur. Beleef, geniet en voel de adembenemende omgeving en vier deze - voor u bijzondere - gebeurtenis met familie en vrienden, of juist heel intiem op de plek uit uw dromen. En zeg dan vanaf deze plek tegen elkaar: “Ja, ik wil…….”.

Trouwen te midden van uitgestrekte groene rijstvelden in een tropische omgeving? Voor veel koppels is het een droom: trouwen op Bali. Deze droom kan werkelijkheid worden. Wij zorgen ervoor dat u een droomhuwelijk heeft op Bali en regelen alles voor u, van de ceremonie en het papierwerk tot de fotoreportage en de huwelijksreis. Bent u al getrouwd, maar wilt u de ceremonie overdoen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Trouwen op Bali erkend door de Nederlandse wet

Als u gaat trouwen op Bali, is het natuurlijk noodzakelijk dat dit huwelijk wordt erkend door de Nederlandse wet. Wij regelen dit voor u. Denk hierbij onder andere aan een vertaling van de huwelijksacte; wij zijn een van de weinige aanbieders die dit voor u in orde kunnen maken.

Hoe ziet de huwelijksceremonie op Bali eruit?


Trouwen op Bali kan compleet in de traditionele Balinese trouwkleding, maar uiteraard kunt u ook trouwen in uw eigen trouwkleding. De ceremonie verloopt volgens de Balinese traditie, met Balinese danseressen en traditionele Gamelan-muziek. Uiteraard wordt de feestelijke bruidstaart aangesneden en krijgt u na de ceremonie een volledig zesgangendiner. Een professionele fotograaf is aanwezig om een complete reportage van de plechtigheid te maken.

Na afloop wordt u naar uw hotel gebracht. Hier verblijft u twee nachten in een prachtige, met Balinese bloemen-versierde bruidssuite. De volgende dag krijgt u een heerlijk ontbijt op bed geserveerd en s ’avonds heeft u een romantisch diner voor twee aan het water.

Prijzen trouwen op Bali of de huwelijksceremonie overdoen


De kosten voor trouwen op Bali start bij € 999,- per persoon. De prijs voor het overdoen van de huwelijksinzegening is op aanvraag. Het verschil in prijs ligt aan het feit dat er voor een ‘officiële huwelijksceremonie’ meer papierwerk in orde gemaakt moet worden. Uiteraard kunnen wij ook aansluitend een onvergetelijke huwelijksreis voor u organiseren.

De prijzen zijn inclusief: 
 

 • Een contactpersoon die u persoonlijk begeleidt
 • Het huren van traditionele Balinese trouwkleding
 • De huwelijksceremonie
 • Traditionele feestkleding, die u na afloop mag meenemen naar huis
 • Een professionele fotoreportage bestaande uit 72 foto’s
 • Een bruidsboeket in de Balinese stijl
 • Een prachtige bruidstaart
 • Een hapje en drankje voor eventuele genodigden
 • Begeleiding van een traditioneel Gamelan-orkest
 • Balinese danseressen
 • Diner op de huwelijksdag
 • Verblijf in een prachtige bruidssuite voor twee nachten
 • Ontbijt op bed tijdens de eerste ochtend na de bruiloft
 • Ontbijt op de tweede ochtend
 • Diner bij kaarslicht
 • High Tea in de Indonesische stijl
 • Een heerlijke massage voor twee
 • Het regelen van het papierwerk voor een erkend huwelijk
 • Het legaliseren van het huwelijk en het vertalen van de huwelijksakte
  Dit arrangement is uitsluitend te boeken in combinatie met een volledige reis

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?