Top

Reis op maat Australië: Tropical Top End

🕒 4 dagen

Vanaf € 1080 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Hotelaccommodatie

✔️ 1x ontbijt

✔️ 3x lunch

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ Alle brandstofkosten

✔️ Alle parkeergelden

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️Gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Darwin-Kakadu National Park
Met de beroemde Jumping Crocodile Cruise reist u naar Kakadu Nationaal Park waar u luncht en het Bowali Visitor Centre bezoekt. U ziet eeuwenoude rotskunst van de Aboriginal en maakt een wandeling naar de Top van Ubirr voor een prachtig uitzicht.

 

Dag 2: Katherine
U maakt een wandeling op de Nourlangie om op zoek te gaan naar de Aboriginal rotsschilderingen. U bezoekt het Warradjan Cultural Centre en maakt een cruise op de beroemde Yellow Water Billabong op zoek naar krokodillen en vele soorten vogels. U reist verder langs Pine Creek naar Katherine.

 

Dag 3: Darwin
Geniet van een ochtendcruise door Katherine Gorge en zie de krokodillen zonnebaden aan de oevers van de rivier. U bezoekt het informatieve Nitmiluk bezoekerscentrum om te kijken rond, voordat u verdergaat met Edith Falls. De paperbark en de pandanus omzoomd door natuurlijke poel aan de voet van de watervallen is veilig om te zwemmen gedurende het grootste deel van het jaar (als het weer het toelaat). Onderweg naar Darwin stopt u bij Adelaide River War Cemetery.

 

Dag 4: Darwin
Volg de Stuart Highway, via Batchelor, naar Litchfield National Park. U bezoekt Florence Falls, Tolmer Falls voor een prachtig uitzicht op het water dat naar beneden naar de diepe waterput stroomt en Wangi Falls. U stopt voor een picknicklunch. Na een indrukwekkende dag keert u terug naar Darwin.

Prijzen

2-6 personen: Vanaf € 1080,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 135,-

You don't have permission to register