Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Tropical Top End

vanaf € 1.080 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 165
Dag 1: Darwin-Kakadu National Park
Met de beroemde Jumping Crocodile Cruise reist u naar Kakadu Nationaal Park waar u luncht en het Bowali Visitor Centre bezoekt. U ziet eeuwenoude rotskunst van de Aboriginal en maakt een wandeling naar de Top van Ubirr voor een prachtig uitzicht.
Dag 2: Katherine
U maakt een wandeling op de Nourlangie om op zoek te gaan naar de Aboriginal rotsschilderingen. U bezoekt het Warradjan Cultural Centre en maakt een cruise op de beroemde Yellow Water Billabong op zoek naar krokodillen en vele soorten vogels. U reist verder langs Pine Creek naar Katherine.
Dag 3: Darwin
Geniet van een ochtendcruise door Katherine Gorge en zie de krokodillen zonnebaden aan de oevers van de rivier. U bezoekt het informatieve Nitmiluk bezoekerscentrum om te kijken rond, voordat u verdergaat met Edith Falls. De paperbark en de pandanus omzoomd door natuurlijke poel aan de voet van de watervallen is veilig om te zwemmen gedurende het grootste deel van het jaar (als het weer het toelaat). Onderweg naar Darwin stopt u bij Adelaide River War Cemetery.
Dag 4: Darwin
Volg de Stuart Highway, via Batchelor, naar Litchfield National Park. U bezoekt Florence Falls, Tolmer Falls voor een prachtig uitzicht op het water dat naar beneden naar de diepe waterput stroomt en Wangi Falls. U stopt voor een picknicklunch. Na een indrukwekkende dag keert u terug naar Darwin.

Prijzen

2-6 personen 1 persoonstoeslag vertrek
Vanaf € 1.080,-  Vanaf € 135,- di/za (mei-okt)


Excursies kunnen zonder aankondiging vooraf door onze agent ter plaatse gewijzigd worden.

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • 1x ontbijt
 • 3x lunch
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?