Top

Trektocht Noord Molukken

🕒 8 dagen

Vanaf € 696 p.p.

Inclusief:

✔️ Accommodatie

✔️ Ontbijt

✔️ 2x lunch

✔️ 2x diner

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief all kosten van de chauffeur

✔️ Alle brandstofkosten

✔️ Alle parkeergelden

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Gids en inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

Dag 1: Ternate
Na aankomst op de luchthaven Sultan Babullah van Ternate heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is vrij ter besteding.

 

Dag 2: Subaim
U heeft een transfer naar de haven van Kota Baru waar u per speedboot de oversteek maakt naar Sofifi, de haven van Halmahera. Halmahera is het grootste eiland van de Molukse archipel en bestaat uit vier schiereilanden die door baaien van elkaar gescheiden worden. Na aankomst in Sofifi heeft u een transfer naar Subaim.

 

Dag 3: Subaim trekking – Kokorongo rivier
Na het ontbijt gaat u naar het dorpje Van to Voli waar uw trektocht start. Door het regenwoud en langs oude wegen wandelt u naar de Kokorongo rivier. Onderweg spot u diverse vogels, zoals de witte kaketoe, de Molukse havik, neushoornvogel, de unieke paradijsvogel met zijn lange veren en nog vele andere soorten vogels. U overnacht in een tent bij een kleine familie die aan de oever van de rivier woont.

 

Dag 4-5: Togutil
Deze dagen maakt u kennis met het inheemse volk Togutil. Togutil betekent “de stam die leeft in de jungle”. U helpt mee met de dagelijkse bezigheden en activiteiten van de familie zoals vuur maken, jagen en hoe ze verder leven en overleven in de jungle.

 

Dag 6: Kokorongo rivier-subaim
Vandaag neemt u afscheid van de familie en gaat u terug naar Subaim. Wanneer er voldoende tijd is brengt u een bezoek Hatebako, een dorp met overblijfselen van een Japans fort en een wit zandstrand waar u een heerlijke duik in het water kan nemen.

 

Dag 7: Subaim-Ternate
Na het ontbijt rijdt u terug naar Sofifi waar u de speedboot neemt naar Ternate. Na aankomst in Ternate heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is vrij ter besteding.

 

Dag 8: Ternate
Na het ontbijt heeft een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen € 914 ,- p.p.

4 – 5 personen € 739 ,- p.p.

6 personen € 696 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 92 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register