Reis op maat Vietnam: Trektocht naar de bergstammen in 6 dagen

vanaf € 419 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 133
Dag 1: Hanoi-Loa Cai
U wordt naar het station van Hanoi gebracht. U reist met de nachttrein met slaapcabines naar Lao Cai.
Dag 2: Bac Ha
Aankomst in Lao Cai. Via een prachtige tocht door de heuvels rijdt u naar Bac Ha. Onderweg brengt u een bezoek aan de markt in Can Caumet zijn kleurrijke markt van bergbewoners. Na de lunch volgt u een wandeling naar Ban Pho Village, het dorp van de Flower H’Mong. U maakt kennis met hun traditionele levensstijl en tradities.
Dag 3: Sapa
Na het ontbijt verkent u de zondagmarkt. U ziet voornamelijk de Flower H’mong stam samen met de Black Yao, Nung en Phu La. Na de lunch wandelt u door rijstvelden en de Chayrivier naar het dorp Trung Do. Aansluitend is er een boottocht op de Chay rivier. De dag eindigt in Sapa.
Dag 4: Tavan
U rijdt naar het dorp Ta Phin van de Red Yao. Na de lunch rijdt u verder naar Lao Chai. U begint de wandeling afdalend in een vallei met rijstterrassen en bijzondere dorpjes van de H’Mong bevolking. U observeert hoe de H’Mong werkt en leeft in hun karakteristieke donkerblauwe kleding. U vervolgt de wandeling naar het dorp Tavan, één van de weinige dorpjes van de Zay stam. Overnachting bij een plaatselijke familie.
Dag 5: Ban Ho
Vandaag wandelt u verder naar Ban Ho. Deze pittige wandeling biedt u een spectaculair uitzicht over Sapa vallei en een bezoek aan een Red Yao dorpje, Black H’Mong. ‘s Middag komt u aan in Ban Ho, een Tay familiedorpje in de valei. U onderzoekt en brengt tijd door met deze gemeenschap en gaat zwemmen in Mauong Hoa rivier.
Dag 6: Hanoi
U vertrekt voor een verkennende wandeling in de omgeving van Sapa. U bezoekt het bergdorp Cat Cat, de Dragon’s Jaw berg en ontmoet deze muzikale bevolking. In Lao Cai bezoekt u Sino, de grens van Vietnam met China. Transfer naar het station de nachttrein naar Hanoi.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen 5 - 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 525,- € 476,- € 419,- € 156,-

Inclusief

  • ontbijt
  • vervoer
  • excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?