Top

Reis op maat: Traditioneel Hongkong

🕒 6 dagen

Vanaf € 1419 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Ontbijt

✔️ Transfers

✔️ Tours

✔️ Excursiegelden

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Hongkong
Na aankomst op de luchthaven van Hongkong een transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij ter beschikking. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid om te genieten van het bruisende nachtleven van Lang Kwai Fong.

 

Dag 2: Hongkong
Vroeg in de ochtend, vertrek naar het eiland Lantau voor een bezoek aan het Po Lin klooster en het grote Boeddha standbeeld. Mogelijkheid om te wandelen vanaf het klooster naar de top van de heuvel. Prettige ca. anderhalf uur durende afdalende wandeling naar TungChung. Hier bezoekt u de Hau Wong tempel en het fort uit de Qing-dynastie.

 

Dag 3: Hongkong
Na uw ontbijt vertrekt u naar bestemming: New Territories. U bezoekt er tempels, een oud ommuurde dorp en u maakt een wandeling langs de vredige Shing Mun rivier. In de middag heeft u de tijd op uw gemak wat rond te kijken.

 

Dag 4: Hongkong
Ervaar het levendige Fanling en Sheung Shui. De gezellige marktstadjes, direct grenzend aan de Volksrepubliek China, hebben nog twee interessante en oude voorouderstempels.

 

Dag 5: Hongkong
Bezoek aan het schiereiland van Clearwater Bay met zijn rijke natuur, rotsversieringen (uit de Brons tijd) en uitgestrekte stranden. In het noorden van het schiereiland zijn nog restanten van een Qing fort.

 

Dag 6: Hongkong
Transfernaar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen:      € 1419 ,-

3-5 personen: € 1419 ,-

6 personen:      € 1419 ,-

1 persoonstoeslag: € 527 ,-

Galerij

You don't have permission to register