Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Hongkong: Traditioneel Hongkong in 6 dagen

vanaf € 1.419 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 128

Hoogseizoenstoeslagen City Garden Hotel Hongkong:
- 05 april - 08 april : 37 euro per persoon per nacht
- 12 april - 16 april : 37 euro per persoon per nacht
- 19 april - 23 april : 37 euro per persoon per nacht
- 26 april - 30 april : 37 euro per persoon per nacht
- 12 september - 19 september: 37 euro per persoon per nacht
- 11 oktober - 15 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 18 oktober - 22 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 25 oktober - 29 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 06 november - 17 november : 57 euro per persoon per nacht
- 29 december - 01 januari : 57 euro per persoon per nacht
- 06 januari - 09 januari : 37 euro per persoon per nacht
- 13 januari - 26 januari: 54 euro per persoon per nacht
- 06 februari - 09 februari : 37 euro per persoon per nacht
- 10 februari - 16 februari: 30 euro per persoon per nacht
- 15 maart - 21 maart: 20 euro per persoon per nacht
- 22 maart - 31 maart: 54 euro per persoon per nacht

Dag 1: Hongkong
Na aankomst op de luchthaven van Hongkong een transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij ter beschikking. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid om te genieten van het bruisende nachtleven van Lang Kwai Fong.
Dag 2: Hongkong
Vroeg in de ochtend, vertrek naar het eiland Lantau voor een bezoek aan het Po Lin klooster en het grote Boeddha standbeeld. Mogelijkheid om te wandelen vanaf het klooster naar de top van de heuvel. Prettige ca. anderhalf uur durende afdalende wandeling naar TungChung. Hier bezoekt u de Hau Wong tempel en het fort uit de Qing-dynastie.
Dag 3: Hongkong
Na uw ontbijt vertrekt u naar bestemming: New Territories. U bezoekt er tempels, een oud ommuurde dorp en u maakt een wandeling langs de vredige Shing Mun rivier. In de middag heeft u de tijd op uw gemak wat rond te kijken.
Dag 4: Hongkong
Ervaar het levendige Fanling en Sheung Shui. De gezellige marktstadjes, direct grenzend aan de Volksrepubliek China, hebben nog twee interessante en oude voorouderstempels.
Dag 5: Hongkong
Bezoek aan het schiereiland van Clearwater Bay met zijn rijke natuur, rotsversieringen (uit de Brons tijd) en uitgestrekte stranden. In het noorden van het schiereiland zijn nog restanten van een Qing fort.
Dag 6: Hongkong
Transfernaar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen 3 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 1.419,- € 1.419,- € 1.419,- € 527,

Inclusief

  • transfers
  • ontbijt
  • tours
  • excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?