Topland Hotel & Convention Centre in Phitsanulok

Topland Hotel & Convention Centre in Phitsanulok

Phitsanulok is één van Thailands mooiste en historische provincieplaatsen van Thailand. In het centrum is het Topland Hotel & Convention Centre gelegen, dat deel uitmaakt van het Topland Plaza Shopping Complex. In het Shopping Complex o.a. een grote supermarkt, een fitnesscentrum en verschillende speciaal zaken. U bevindt zich op ongeveer 7 minuten van de luchthaven en op 5 minuten van het treinstation.
Type Hotel
Het Topland Hotel & Convention Centre heeft de beschikking over 260 kamers waarvan 245 Standard Rooms, 9 luxe Business Suites, 5 Executive Suites en de Royal Suite met jacuzzi. Alle kamers zijn exclusief ingericht en bieden u alle luxe en service, in combinatie met maximale ontspanning. Faciliteiten van de kamers zijn; een badkamer met douche en bad met warm en koud water, airconditioning, koelkast en mini bar, satelliet televisie en idd telefoon.
Verschillende faciliteiten van het Topland Hotel bieden al het extra gemak en het Thaise personeel zorgt ervoor dat u zich al snel thuis voelt. Het Hotel heeft de beschikking over de volgende faciliteiten; het Dynasty Chinese Restaurant, een Lobby Lounge met Beer Garden en Pub, een disco en nachtclub met Ginza karaoke, een buitenzwembad, een fitnesscentrum en sauna en diverse vergaderzalen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?