Top End highlight

vanaf € 805 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode 146
Dag 1: Darwin – Kakadu National Park
U verlaat Darwin per 4WD om een cruise te maken door de Mary River Wetlands. Navigerend met het billabong systeem komt in het grote gebied van de wetlands. Hierna reist u naar Kakadu NP een World Heritage Park. U brengt eerst een bezoek aan het Bowali Visitors Centre, waar u op de informatieve displays kunt zien welke flora en fauna u in het park kunt vinden. U reist naar de eeuwenoude Aboriginal Rots bij Uburr, waar u veel rotstekeningen terug vindt.
Dag 2: Kakadu – Katherine Gorge
U reist over de Kakadu Highway richting de Gunlom Falss, een magische combinatie van een waterval en serene plunge pool, omgeven door bomen die voor schaduw zorgen. Na een relaxte duik rijdt u het park uit richting het plaatsje Pine Creek. Hier reist u door naar Katherine waar u aan boord gaat van de Nabilil Dreaming Sunset Cultural Dinner Cruise door de wereldberoemde Katherine Gorge. U leert alles over de spiritualiteit, geschiedenis en de cultuur van de Jawoyn bevolking, terwijl u rustig doorvaart door de prachtige kloven. Zodra de zon ondergaat geniet u van een 3 gangenbuffetdiner bij kaarslicht.
Dag 3: Katherine – Litchfield – Darwin
Vertrek naar naar de oorlogsbegraafplaats Adelaide River, waar vele soldaten uit de 2e wereldoorlog liggen, die zijn omgekomen tijdens de bombardementen op Darwin. Hierna rijdt u door naar Litchfield NP en maakt u een stop bij de intrigerende termietenheuvels. U ziet de dubbele waterval welke de Florence Falls vormen. Hierna door naar Buley Rockhole voor nog een mogelijkheid om te genieten van een serie van plungepools, welke heuvelafwaarts liggen. Na de lunch reist u naar de Wangi Falls, waar u kunt genieten van een verfrissend duik of een wandeling door de natuur naar de top van de waterval. U komt om ongeveer 18.00 terug in Darwin.

Prijzen

2 - 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 805,- € 150,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?