Tongsai Bay in Koh Samui

Tongsai Bay in Koh Samui

De Tongsai Bay is een kleine baai in het noordoosten van Ko Samui en aan de golf van Thailand. Aan het strand ligt het fraaie 5 sterren luxe hotel in een weelderige tropische tuin. Het resort is in harmonieuze overeenstemming met de omringende natuur. Na aankomst op de luchthaven rijdt u in 10-15 minuten naar deze pracht locatie.
Type Villa
​Aan de zeezijde ligt het 3 verdiepingen tellende gebouw met 32 suites. Verder zijn er 61 bungalows en villa’s die of aan zee of tussen de kokospalmen gesitueerd zijn. Afhankelijk van reservering zijn er bungalows en villa’s met of zonder privé zwembad. Alle suites, bungalows en villa’s zijn compleet ingericht en met alle voorzieningen die uw verblijf veraangenamen.

?In de Pra Spa kunt u massage en andere weldoende behandelingen ondergaan. Verder treft u er o.a.; internet aansluiting, zwembad, kinderbad, jacuzzi, tennis, snorkelen, kanovaren, catamaran zeilen, recreatieruimte, autoverhuur, winkeltje en babysit. Voor de watersport zijn er diverse verhuur mogelijkheden. Op culinair gebied vindt u hier diverse keukens met Chinees, Thai, Westers en zee gerechten. Uiteraard is er ook een gezellige bar waar u terecht kunt voor verrukkelijke cocktails en andere drinks.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?