Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Tocht naar de Mekong Delta

vanaf € 197 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode 131
Dag 1: Saigon-Chau Doc
‘s Morgens gaat u naar My Tho. U bezoekt de Vinh Trang Pagode en een dorp waar ze rice noodle maken. Daarna rijdt u naar Chau Doc. U stopt bij Xeo Quyt, voorheen een revolutionaire basis, en u geniet van het platteland uitzicht van fruittuinen en rijstvelden.
Dag 2: Can Tho
In de ochtend maakt u een mooie wandeling op de berg Nui Sam met uitzicht op de delta. U ziet de Holly Lady tempel waar toegewijde Boeddhisten hun eer betuigen. U maakt een boottrip naar een drijvend dorp met viskwekerijen onder hun huizen. Tijdens de tocht naar Can Tho ontmoet u de huisnijverheid met de productie van wierook.
Dag 3: Saigon
’s Morgens maakt u een boottrip naar de drijvende groenten en fruitmarkt van Cai Rang op de rivier. Een weg banend door de variëteiten aan boten komt u aan bij een tropische fruittuin. Terug naar Saigon.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen 5 - 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 314,- € 240,- € 197,- € 90,-

Inclusief

  • onbijt
  • vervoer
  • excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?