The Sebel Playford Hotel in Adelaide

The Sebel Playford Hotel in Adelaide

The Sebel Playford Hotel is een stijlvol boutique hotel, prachtig ontworpen en gedecoreerd. Het hotel heeft een klassieke stijl die samen gaat met hedendaagse luxe. Het hotel is centraal gelegen en ligt niet ver van het vliegveld vandaan. Dit prachtige luxe hotel was zelfs genomineerd voor de South Australia Tourism Awards van 2001-2005 voor ‘Beste luxe accommodatie’.
Type Boutique
​Alle kamers en suites van het hotel zijn voorzien van luxe en zijn prachtig gedecoreerd en voorzien van speciale attenties. De kamers beschikken over airconditioning, televisie, een eigen badkamer, föhn, minibar, radio, telefoon en een koelkast. Daarnaast is er toegang tot het internet en zijn er thee- en koffiezet mogelijkheden. Ook beschikt elke kamer over een strijkplank en strijkijzer.
Het hotel beschikt over een zeer voortreffelijk restaurant die zelfs een award gewonnen heeft voor de heerlijke keuken. Het restaurant biedt een luxe en hedendaags menu met wijnen van hoog niveau. Het hotel biedt verder kinderoppas, mogelijkheden voor het omwisselen van valuta, wasfaciliteiten, parkeerfaciliteiten en roomservice. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van de fitnessruimte, sauna, spa en binnen- en buitenzwembad. Ook is er een tourdesk in het hotel aanwezig waar de gasten excursies kunnen boeken.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?