The Sebel Cairns in Cairns

The Sebel Cairns in Cairns

The Sebel Cairns bestaat uit 16 verdiepingen en beschikt over 321 kamers. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht op de stad, de haven en de bergen. Het hotel ligt in het hart van Cairns en is gevestigd tussen twee erfgoed gebieden, The Daintree Wet Tropics Rainforest en The Great Barrier Reef. Dit hotel geeft de speelse maar stijlvolle levensstijl van Cairns weer en biedt subtiele service aan haar gasten. Het is een zeer geschikt hotel om lekker te relaxen in een sfeer waar de koloniale charme de tropische elegantie ontmoet.
Type Hotel
​De kamers zijn pas geleden opgeknapt en voorzien van nieuwe meubels en vloerbedekkingen. De kamers bieden de gasten kwaliteit en comfort. Zij zijn voorzien van een balkon of terras. Daarnaast beschikken de kamers over airconditioning/klimaatbeheersing, minibar, tv, haardroger en thee- en koffie faciliteiten.
Het hotel biedt naast een prachtig uitzicht, ruime kamers, een luxe spa en eerste klas service nog meer interessante faciliteiten aan. Het hotel beschikt over een restaurant en een lobby bar, twee zwembaden en spa’s, een sportruimte en een sauna. Daarnaast is er 24-uurs receptie, roomservice, wasfaciliteiten, beveiligde parkeergelegenheid en een tourdesk waar u excursies kunt boeken.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?