The Santosa Villas & Resort in Senggigi

The Santosa Villas & Resort in Senggigi

Santosa Villas & Resort is één van de beste vier sterren hotels in Lombok. Het hotel is gelegen in  het hart van Senggigi en direct aan het strand. De tuin heeft een tropische uitstraling. Op loopafstand liggen diverse winkeltjes, restaurants en de kunstmarkt. Het vliegveld ligt op slechts
20 minuten van deze prachtige accommodatie vandaan. Vanaf het hotel zijn er mogelijkheden
om de Gili eilanden, het dorp Rambitan, de Sendanggile waterval en de Mount Rinjani te bezoeken. Santosa Villas & Resort geeft u het gevoel dat u verblijft in een echt tropisch strand resort waar u heerlijk kan ontspannen en relaxen. Een hedendaags resort van wereldklasse. Het personeel biedt u ongekende service waardoor u zich direct thuis voelt.
Type Resort
​Het resort beschikt over 30 Deluxe suites en zijn ruimer dan de andere kamers. Er zijn vier privé villa’s en drie presidential suites die voorzien zijn van een eigen zwembad. Verder zijn er 32 superior kamers en 125 terras kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, kleuren-tv, radio, telefoon, minibar, koelkast, balkon/patio en een eigen badkamer voorzien van douche en bad.

Het Nusantara restaurant heeft een prachtig uitzicht op de zee waar u heerlijk kunt lunchen. Het andere restaurant is dicht bij het zwembad gelegen, waar u lekker kunt dineren terwijl u geniet
van de show die er regelmatig gegeven wordt. De restaurants serveren zowel Aziatische als Europese gerechten. Het hotel beschikt verder over een zwembad, spa, fitnesscentrum en een kinderclub.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?