The Russell Hotel in Sydney

The Russell Hotel in Sydney

Het warme en ouderwetse karakter die dit hotel uitstraalt maakt het zeker de moeite waard om hier te verblijven. Daarnaast ligt het hotel prima gelegen in de buurt van allerlei bezienswaardigheden zoals het Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge en Museum of Contemporary Art. Ook het strand en de winkels zijn niet ver van het hotel vandaan. Het openbaar vervoer ligt eveneens op loopafstand van het hotel.
Type Boutique
​Het hotel verwelkomt haar gasten met een sfeer die vriendelijk is en rijk aan historie. De kamers hebben allemaal een eigen stijl en roepen elk een ander gevoel bij u op, geen één kamer is hetzelfde. De kamers zijn onder andere voorzien van koffie- en thee faciliteiten, badjassen en een haardroger.
The Russell Hotel is een Bed&Breakfast hotel. Het hotel beschikt over een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Verder heeft het hotel een prachtig dakterras waar u ’s avonds de stad kan bewonderen. Daarnaast heeft het hotel een eigen bibliotheek en een woonkamer met balkon waar u lekker kunt genieten van de rust.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?