The Payogan Villa Resort & Spa in Ubud

The Payogan Villa Resort & Spa in Ubud

  • Bali
Gelegen tussen de groene heuvels van Ubud en met uitzicht op de Oos rivier vallei, ligt The Payogan Villa Resort & Spa. Het resort is omgeven door rust en is gezegend met twee omliggende rivieren. Het is een creatie van authentiek design voorzien van traditionele Balinese architectuur. De villa’s zijn groot van stijl maar bieden zeker genoeg privacy.
Type Resort
​Het resort bestaat uit 23 villa’s die gelegen zijn tussen de heuvels en de oevers van de rivier. Alle villa’s zijn individueel gedecoreerd en komen overeen met het omliggende landschap. Vanuit uw villa bent u gegarandeerd van de prachtigste uitzichten en bent u één met de natuur. De villa’s zijn onder te verdelen in drie types. De Garden villa is een luxueus ingerichte kamer voorzien van airco, telefoon, kluisje, minibar, tv, dvd-speler, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. De villa heeft een eigen badkamer voorzien van bad, douche en toilet. Daarnaast heeft het een prachtige privé tuin. De 1 kamer pool villa heeft dezelfde faciliteiten maar is hoger gelegen op de oevers waardoor het prachtige uitzichten heeft op de rijstvelden en de vallei. De villa is voorzien van een privédompelbad. De duplex pool villa is voorzien van twee kamers en beschikken over een tuin met een groot zwembad.
Het Lesung restaurant serveert zowel Indonesische als internationale gerechten. Verder kunnen de gasten gebruik maken van het zwembad, zonneterras voorzien van ligbedden en parasols en de poolbar. Ook beschikt het hotel over een spacentrum waar u kunt genieten van verschillende schoonheidsbehandelingen en massages. In het hotel vindt u verder een bibliotheek en kunt u gebruik maken van de gratis shuttle service die u naar Ubud vervoert.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?