The Padé in Banda Aceh

The Padé in Banda Aceh

The Padé is het eerste boutique hotel van het in het noorden van Sumatra gelegen  Nanggroe Aceh Durussalam. Het hotel is een luxueuze 3* sterren hotel en is gesitueerd in het hoger gelegen deel van de stad Banda Aceh. Het complex heeft een architectuur dat geïnspireerd is van uit de Arabische cultuur.
Type Hotel
​De kamers liggen om de in een U vorm gepositioneerde centrale tuin. Alle kamers zijn met balkon en kijken uit over de tuin. Er zijn in totaal 59 kamers in verschillende categorieën 
De strak ingerichte kamers beschikken over onder meer een minibar, televisie en dvd speler, aircoditioning, IDD telefoon, koffie- en theezet faciliteiten en voorzien van een kluis. De Deluxe kamers beschikken over een douche terwijl de Suite Garden en Suite Mountain View over een bad beschikken.

?Het thematische restaurant serveert naast het ontbijt ook  locale en Indonesische gerechten. Tevens is er een fitness ruimte en zwembad. De overige service en faciliteiten zijn onder andere WiFi verbinding voor als u uw eigen laptop meebrengt, niet roken kamers, laundry service..

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?