The Old Phuket Katon Beach Resort in Phuket

The Old Phuket Katon Beach Resort in Phuket

The Old Phuket Karon Beach Resort is gelegen in het centrum van Karon en slechts op een korte afstand van een van de langste stranden in Phuket, Karon Beach. In de buurt kan men uitstekend winkelen en barretjes en restaurants zijn er volop te vinden. Het bruisende Patong Beach is ongeveer 8 kilometer verder op.
Type Resort

Het resort is gebouwd in een Sino-Purtugeese stijl dat herinneringen opwekt uit de 19e eeuw van Zuidoost Azië. De atmosfeer zal reizigers terug brengen naar de dagen waar specerijen werden verhandelt of tin werd opgegraven. The Old Phuket Beach Resort heeft verschillende categorie kamers en allemaal met uitzicht op het zwembad en de natuur. Het direct toegang hebben tot het zwembad of een jacuzzi heeft u bij de wat duurdere kamers. Alle kamers hebben airconditioning, een balkon of veranda, koelkast, badkuip en douche, satelliet TV, mini-bar, warm en koud stromend water, 220 volt stopcontacten, haardroger en paraplu.

Het Resort heeft 7 verschillende restaurants en bars waar u heerlijke Thaise maar ook internationale gerechten kunt eten of genieten van een drankje. Standaard faciliteiten in het hotel zijn: wasserette, room service tot middernacht, dokter, zwembad met kinderbadje, fitness centrum en massage mogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?