Top

Reis op maat Nieuw-Zeeland: The Long White Cloud

🕒 8 dagen

Vanaf € 3195 p.p.

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Wellington
Transfer naar uw accommodatie.
 
Dag 2: Wellington
Vandaag is vrij ter besteding om Wellington op eigen gelegenheid te ontdekken. U kunt een mooie wandeling maken door de stad of Weta Cave bezoeken, waar de filmtrilogie Lord of the Rings, The Hobbit en andere films tot leven zijn gebracht en waar u souvenirs kunt kopen.
 
Dag 3: Wellington – Hawke’s Bay
U reist vandaag door het melkvee landschap van Manawatu via Napier naar Hawke’s Bay.
In de avond geniet u van een diner bij uw hotel.
 
Dag 4: Napier
Vandaag van een rustige start voordat u Napier ontdekt. Met een lokale gids wandeld u door het art deco stijl stadje. In de namiddag geniet u van een wijnproeverij met aansluitend diner bij 1 van de wereldberoemde wijngaarden van Nieuw Zeeland.
 
Dag 5: Hawke’s Bay – Rotorua
U reist vandaar verder naar Roturua. Onderweg bezoekt u de Huka watervallen. Na aankomst in Roturua heeft u een stadstour en bezoekt u het Whakarewarewa Living Village waar u een inkijkje in het Maori leven krijgt. Aansluitend heeft u een traditioneel diner en concert bij het Tamaku Maori village.
 
Dag 6: Rotorua
Vandaag een heerlijke dag in de natuur. Lopend door de adembenemende Redwood treewalk, genietend van het mooie uitzicht over de 115 jaar oude reuzen bomen in dit mooie park. Hierna gaat u naar het Rainbow Springs Nature Park waar u de inheemse flora en fauna, de kristalheldere mineraalwaterbronnen en misschien ziet u een Kiwi.
 
Dag 7: Rotorua – Auckland
Na het ontbijt gaat u naar de beroemde Waitomo grotten en ziet u de lichtgevende gloeiwormen. Hierna reist u door het melkveelandschap van Waikoto naar Auckland. Vanavond heeft u een afscheidsdiner met uw groep.
 
Dag 8: Auckland
U heeft in de ochtend een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

 

2-6 personen: € 3195,-

1 persoonstoeslag: Op aanvraag

Galerij

nieuw zeeland the long white cloud reis op maat 8 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register