The Long White Cloud

vanaf € 3.355 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 8 dagen
Reiscode 153
Dag 1: Christchurch
Transfer naar uw accommodatie.
Dag 2: Christchurch – Franz Josef
Met de Tranz Alpine trein rijdt u door de Southern Alpen. U bezoek het kleine stadje Hokitika waar u een demonstratie krijgt van jade. In de middag maakt u met een lokale gids een wandeling maken naar de Franz Josef gletsjer. In de avond geniet u samen met de andere reizigers van een welkomstdrankje.
Dag 3: Franz Josef – Queenstown
Vandaag is er tijd om een eventuele vlucht over de gletsjer te maken, tenzij het weer het toe laat. U reist over de Haast Pass en langs de oevers van het Wanaka Meer en het Hawea Meer. Daarnaast brengt u een bezoek aan Arrowtown, een historisch goudmijnenstadje. Na aakomst in Queenstown maakt u een oriënterende citytour.
Dag 4: Queenstown
Vandaag heeft u tijd voor u zelf. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan wildwater raften of een potje golf te spelen op het Millbrook’s golfterrein. In de avond gaat u dineren in het Skyline Gondola restaurant nabij Bob’s Peak waar u kunt genieten van spectaculaire uitzichten.
Dag 5: Milford Sound
U rijdt langs de oevers van het Wakatipu Meer naar Te Anau. Daarna brengt u een bezoek aan het Fiordland National Park waar u de Mirror Lakes, Pop’s Lookout en The Chasm kunt bezichtigen. De dag eindigt in Milford Sound waar u zal overnachten.
Dag 6: Stewart Island
U kunt er voor kiezen om in de ochtend een wandeling te maken langs de zandoever of u kunt gaan kajakken op de Sound. Daarna vervolgt u uw reis naar de meest zuidelijke stad van Nieuw-Zeeland, Invercargill. In de middag gaat u aan boord van een pont die u naar Stewart Island brengt.
Dag 7: Stewart Island
Allereerst maakt u een tour langs verschillende dorpen en baaien. Daarna geniet u van een heerlijke lunch bij Paterson Inlet. U maakteen stop op Ulva Island. Op dit eiland vindt u geen roofdieren maar het is een must om te genieten van de vele vogels en prachtige flora. In de avond kunt u proberen om kiwi’s te spotten in de jungle die vlak bij uw accommodatie is gelegen.
Dag 8: Stewart Island – Queenstown
U gaat aan boord van de pont en keert terug naar het vasteland met aansluitend een transfer naar de luchthaven.

Prijzen

2 - 3 personen 1 persoonstoeslag
€ 3.355,- € 665,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?