The Imperial Boat House Beach Resort in Koh Samui

The Imperial Boat House Beach Resort in Koh Samui

Het Imperial Boat House Beach Resort is gelegen bij het prachtige en rustige  stransd van Choeng Mon, op het noordoostelijke puntje van het tropische paradijs van Samui. U bent maar 5 minuten rijden van het vliegveld en het bekende Chaweng Beach.

Type Resort
 Het resort bestaat uit 210 compleet ingerichte kamers zoals de 34 Boat Suites, 8 Honeymoon Suites, 115 Premier Rooms, 11 Poolside Terrace Rooms en 42 Superior Rooms. Alle kamers en suites hebben een privé terras met uitzicht over de tuin of zwembad. Standaard faciliteiten zijn een eigen badkamer, gratis wifi, koffie en theezet faciliteiten, DVD speler, föhn, airconditioning, mini bar, satelliet TV en 220V elektriciteit.
Geniet van een onvergetelijke vakantie met de vele faciliteiten die dit Resort biedt. Inclusief 2 zwembaden waarvan eent met een pierenbadje en beide met jacuzzi en een restaurant waar Aziatische en Westerse gerechten worden geserveerd. U kunt hier fantastisch snorkelen, kanoën, windsurfen en normaal surfen. Verder biedt dit Resort een fitness centrum aan en kunt u heerlijk genieten in de spa.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?