The Hermitage Hotel in Mount Cook

The Hermitage Hotel in Mount Cook

Spectaculaire uitzichten op de grootste berg van Nieuw-Zeeland, de Aoraki Mount Cook, en op het omliggende National Park, maakt het Hermitage Hotel tot één van de boeiendste en adembenemendste bestemmingen van de wereld.
Type Hotel
​De kamers zijn voorzien van een balkon of terras met prachtig uitzicht op het omringende landschap. Zij beschikken verder over een televisie, telefoon, kluis, keuken, minibar, thee/koffie faciliteiten, haardroger, ochtendjas en een badkamer met douche. Verder is de kamer voorzien van airconditioning.
Het hotel beschikt over The Snowline Lounge, waar u kunt genieten van een drankje voor het diner terwijl u geniet van spectaculaire uitzichten op de Aoraki Mount Cook. Of geniet na een dag vol avontuur in het park van uw rust bij de openhaard in de lounge onder het genot van een cocktail of wijn naar keuze. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk diner in The Panorama Restaurant die al verschillende awards gewonnen heeft voor het heerlijke eten. Het succes ligt vooral in het gebruik van frisse, lokale ingrediënten. Daarnaast is er nog The Alpine Restaurant en The Sir Ed Café & Bar.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?