The Frangipani Langkawi Resort

The Frangipani Langkawi Resort

The frangipani Langkawi resort is gelegen in Pantai Tengah, ten zuidwesten van Langkawi. Het resort is gelegen aan een zacht gouden zandstrand en biedt een panoramisch uitzicht op de nabij gelegen eilanden. Met slechts 15 minuten van het vliegveld vandaan en 10 minuten van het centrum heeft het resort een ideale ligging.
Type Resort
Het resort is voorzien van 118 kamers en suites. De standaard kamers, superior kamers, Family rooms en Junior Suites kijken allemaal uit op de tropische tuinen. Alle kamers beschikken over een privé terras of balkon, airconditioning, telefoon, tv, koelkastje, kluis, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. De badkamer is voorzien van een badkuip met douche.
De keuken van het aanwezige restaurant serveren lokale gerechten waaronder Chinees, Maleisisch, Thais en Indisch maar daarnaast ook internationale gerechten. In het restaurant kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad of de zee. Stellen kunnen genieten van een romantisch diner onder een heerlijke koele zeebries en het geluid van de golven. Het resort organiseert leuke activiteiten waaronder een eiland toer, een toer naar verschillende eilanden, een zonsondergang cruise of vissen bij dag en nacht.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?