The Fair House Beach Resort in Koh Samui

The Fair House Beach Resort in Koh Samui

The Fair House Beach Resort en Hotel, gelegen aan het strand van Chaweng Noi,  is een superieur 3 sterren hotel. Het eiland  Samui Island is omringd door palmbomen en tropisch groen met prachtige watervallen en fijne witte stranden in de golf van Thailand. Het centrum is op een kleine kilometer afstand waar u de restaurantjes en winkeltjes kunt vinden. Omdat het terrein complex heuvelachtig is, is deze accommodatie minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Type Resort
​The Fair House heeft 172 prachtige huisjes en bungalows. Allemaal uitgerust met een televisie, telefoon, airconditioning, mini bar, haardroger,  ADSL internet, een douche of bad, en een privé balkon of terrasje. Een aantal van de kamers hebben een prachtig uitzicht op het strand. U heeft   koffie- en theezet faciliteiten uitsluitend in de bungalows. 
Het Resort heeft verschillende faciliteiten en mogelijkheden. Voor een heerlijk diner  kunt u terecht in het Rimlay restaurant met Thaise en internationale gerechten. Voor een afkoeling heeft u keuze uit 2 zwembaden waarvan een gelegen op de heuvel. Op het strand zijn er tal van watersportactiviteiten mogelijk.  Voor de ontspanning heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de jacuzzi of u heerlijk laten masseren.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?