The Como Hotel in Melbourne

The Como Hotel in Melbourne

The Como Hotel is een uniek en levendig boutique hotel dat kwaliteit, service en aandacht aan details biedt. Het hotel is gevestigd in het hart van South Yarra, een gebied dat het beste weer geeft wat Melbourne te bieden heeft. South Yarra heeft veel te bieden op het gebied van restaurants, cafés, winkels en tuinen en dat maakt het fascinerend, trendy en werelds.
Type Boutique
​Het hotel beschikt over 107 kamers, suites, penthouses en ruime studio’s. De kamers hebben een moderne stijl en een ondefinieerbare charme. Zij zijn voorzien van airconditioning, kleurentelevisie, cd-speler, radio en telefoon. Daarnaast beschikken de kamers over een minibar, kluis, haardroger, ochtendjas en thee- en koffie faciliteiten.
Het hotel heeft verschillende aangename faciliteiten te bieden. Zo kunnen de gasten gebruik maken van de fitnessruimte, verwarmd buitenzwembad, sauna en een spa/welnesscenter. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant dat gespecialiseerd is in fris seizoenseten en waar de gasten even kunnen ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld. Naast een restaurant heeft het hotel ook nog een bar/lounge. Verder is het hotel voorzien van een receptie, wasfaciliteiten, parkeerfaciliteiten, roomservice en een tourdesk.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?