The Charlotte Jane in Christchurch

The Charlotte Jane in Christchurch

Het Charlotte Jane hotel is een luxe boutique hotel voorzien van prachtige tuinen. Het hotel is gevestigd in de buurt van verschillende restaurants, bars, winkelcentra en verschillende bezienswaardigheden zoals musea, Art Centre, Cathedral Square en de botanische tuinen in het Hagley Park. Op slechts 15 minuten afstand liggen verschillende prachtige stranden.
Type Boutique
​Elke kamer heeft een eigen stijl en decoratie voorzien van fijne meubels die de grootsheid van de kamer in tact houden. De kamers zijn voorzien van king/queen size bedden en een badkamer met bad of douche. De kamers hebben toegang tot draadloos internet. Verder vindt u op de kamers televisie, radio, telefoon, een ochtendjas, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. De gasten kunnen verder gebruik maken van roomservice.
In het hotel is een bibliotheek aanwezig waar de gasten tevens gebruik kunnen maken van gratis internet. Het hotel is daarnaast voorzien van een restaurant die de gasten naast een intieme en romantische sfeer heerlijke gerechten biedt. Ook heeft het hotel een eigen wijnkelder waarvan de wijnen in het restaurant of aan de bar geserveerd worden aan de gasten. Het hotel is verder voorzien van wasfaciliteiten en parkeergelegenheid.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?