Top

Reis op maat Thailands jungletocht

🕒 9 dagen

Vanaf € 895 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ ontbijt

✔️ 4x lunch

✔️ 2x diner

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BANGKOK
Na aankomst in Bangkok heeft u een transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij ter beschikking.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: BANGKOK
In de morgen per zogenaamde ‘langstaartboot’ een schilderachtige tocht door de talloze klongs en langs vele fruitplantages. In de middag brengen wij een bezoek aan de beroemde, “Tempel van de Smaragd Boeddha” en het Koninklijk Paleis.

 

DAG 3: TREIN
Vrij tot het tijdstip voor uw transfer naar het treinstation voorde slaaptrein naar Chiang Mai.

 

DAG 4: CHIANG MAI
Na aankomst in Chiang Mai transfer naar uw hotel. Vervolgens bezichtiging van de grote stoepa van de Wat Chedi Luang en de middeleeuwse Pra Singh tempel. In de namiddag bezoek aan de traditionele ambachtslieden in enkele kleine dorpjes in de nabijheid van Chiang Mai: zijde weven, zilversmeden, papier en parasol maken. Een bezoek aan de night bazaar is een must en waar u zeker slaagt voor koopjes.

 

DAG 5: JUNGLE TREKKING
Per pick-up truck verlaat u Chiang Mai naar een prachtig natuurgebied,waar de trekking begint. Onderweg wordt gestopt bij een lokale markt om het plattelands leven te ervaren en proviand in te slaan. In een Shan dorpje, wordt de lunch gebruikt. U bezoekt een nederzetting van de Hmong stam. U eindigt in een Karen dorp, de olifantenmenners bij uitstek. In dit dorp overnacht u.

 

DAG 6: JUNGLE TREKKING
Na het ontbijt een opwin dende tocht per olifant over de heuvels naar een waterval. Terwijl de gids de lunch bereidt, kunt u relaxen of zwemmen. Na de lunch, gaat de trekking verder door de natuur. Overnachting in een kamp in de nabijheid van een waterval.

 

DAG 7: JUNGLE TREKKING
De trektocht voert over het glooiende landschap naar de Shan volk, die oorspronkelijk uit Birma afkomstig zijn. Hier wordt de lunchgebruikt. Vervolgens naar het basiskamp aan de Mae Wang rivier. Meteen bamboe vlot, zakt u de rivier af langs de weelderige natuur.Aan het einde van de tocht per pick-up truck terug naar Chiang Mai.

 

DAG 8: CHIANG MAI
Na het ontbijt, vertrek in een klein internationaal gezelschap naar Chiang Rai met onderweg een stop bij heetwaterbronnen. In Chiangsaen, een oud vestingstadje aan de Mekong rivier, wordt de Chedi Luang tempel bezocht. Langs de Mekong reist u verder naar het Drielandenpunt waar Thailand, Laos en Birma samenkomen.

 

DAG 9: CHIAN MAI
Na het ontbijt einde van uw reis.

Prijzen

2 – 3 personen € 1066,-

4 – 5 personen: € 895 ,-

6 personen: € 895 ,-

1 persoonstoeslag € 154,-

Galerij

thailand reis op maat jungle tocht 9 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register