Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Thailand: Thailands Jungletocht in 9 dagen

vanaf € 895 p.p.
Type Trektocht
Duur 9 dagen
Reiscode 116
Dag 1: Bangkok
Na aankomst in Bangkok heeft u een transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij ter beschikking.
Dag 2: Bangkok
In de morgen per zogenaamde ‘langstaartboot’ een schilderachtige tocht door de talloze klongs en langs vele fruitplantages. In de middag brengen wij een bezoek aan de beroemde, “Tempel van de Smaragd Boeddha” en het Koninklijk Paleis.
Dag 3: Trein
Vrij tot het tijdstip voor uw transfer naar het treinstation voorde slaaptrein naar Chiang Mai.
Dag 4: Chiang Mai
Na aankomst in Chiang Mai transfer naar uw hotel. Vervolgens bezichtiging van de grote stoepa van de Wat Chedi Luang en de middeleeuwse Pra Singh tempel. In de namiddag bezoek aan de traditionele ambachtslieden in enkele kleine dorpjes in de nabijheid van Chiang Mai: zijde weven, zilversmeden, papier en parasol maken. Een bezoek aan de night bazaar is een must en waar u zeker slaagt voor koopjes.
Dag 5: Jungle Trekking
Per pick-up truck verlaat u Chiang Mai naar een prachtig natuurgebied,waar de trekking begint. Onderweg wordt gestopt bij een lokale markt om het plattelands leven te ervaren en proviand in te slaan. In een Shan dorpje, wordt de lunch gebruikt. U bezoekt een nederzetting van de Hmong stam. U eindigt in een Karen dorp, de olifantenmenners bij uitstek. In dit dorp overnacht u.
Dag 6: Jungle Trekking
Na het ontbijt een opwin dende tocht per olifant over de heuvels naar een waterval. Terwijl de gids de lunch bereidt, kunt u relaxen of zwemmen. Na de lunch, gaat de trekking verder door de natuur. Overnachting in een kamp in de nabijheid van een waterval.
Dag 7: Jungle Trekking
De trektocht voert over het glooiende landschap naar de Shan volk, die oorspronkelijk uit Birma afkomstig zijn. Hier wordt de lunchgebruikt. Vervolgens naar het basiskamp aan de Mae Wang rivier. Meteen bamboe vlot, zakt u de rivier af langs de weelderige natuur.Aan het einde van de tocht per pick-up truck terug naar Chiang Mai.
Dag 8: Chiang Mai
Na het ontbijt, vertrek in een klein internationaal gezelschap naar Chiang Rai met onderweg een stop bij heetwaterbronnen. In Chiangsaen, een oud vestingstadje aan de Mekong rivier, wordt de Chedi Luang tempel bezocht. Langs de Mekong reist u verder naar het Drielandenpunt waar Thailand, Laos en Birma samenkomen.
Dag 9: Chian Mai
Na het ontbijt einde van uw reis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 1.066,- € 895,- € 895,- € 154,-

Inclusief

  • ontbijt
  • 4x lunch
  • 2x diner

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?