Teluk Dalam Beach Resort

Teluk Dalam Beach Resort

Teluk Dalam Beach Resort  is gevestigd op de westkust van Peninsular in Maleisië. Het resort kan worden bereikt via Lumut, een klein plaatsje in Perak  op de westkust van Peninsular Maleisië, via Lumut kunt u naar Pangkor Island. Lumut is ongeveer 3 uur rijden vanaf Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Vanaf Lumut vaart u ongeveer 30 minuten naar Pangkor Island. Teluk Dalam Beach Resort is gevestigd op 40 hectare grond op het noordelijkste puntje van Pangkor Island.  Paradijs aan de zee, Teluk Dalam Beach Resort is een aanvulling op de natuurlijke schoonheid van dit ongerepte eiland.     

 

Type Resort
​Teluk Dalam biedt individuele chalets en bungalows aan met een prachtig uitzicht over de zee of de tuin. Alle accommodaties hebben een balkon, warm en koud stromend water, airconditioning, telefoon, televisie met DVD speler en DVD collectie, koffie en theezet faciliteiten, koelkast en een minibar. De Melati Chalet Garden View heeft uitzicht op de tuinen, Tanjung Chalet Garden View biedt meer luxe dan de Melati, Tanjung Chalet Sea View heeft uitzicht over de zee en tenslotte heeft de Cempaka Bungalow  2 slaapkamers.
Vanaf het Resort kunt u verschillende spannende activiteiten ondernemen. Zo kunt u een tour maken over het eiland, gaan snorkelen bij Coral Island, op een vissafari gaan of met een cruise meegaan rond het eiland. U kunt uzelf ook prima vermaken in het Resort zelf, met een groot zwembad met pierenbadje en glijbaan, tennisbanen, een kamer met videogames en u kunt gaan Beach volleyballen. Het Resort heeft restaurants en cafés waar u terecht kan voor uw lunch of diner.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?