Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Teluk Dalam Beach Resort

Teluk Dalam Beach Resort

Teluk Dalam Beach Resort  is gevestigd op de westkust van Peninsular in Maleisië. Het resort kan worden bereikt via Lumut, een klein plaatsje in Perak  op de westkust van Peninsular Maleisië, via Lumut kunt u naar Pangkor Island. Lumut is ongeveer 3 uur rijden vanaf Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Vanaf Lumut vaart u ongeveer 30 minuten naar Pangkor Island. Teluk Dalam Beach Resort is gevestigd op 40 hectare grond op het noordelijkste puntje van Pangkor Island.  Paradijs aan de zee, Teluk Dalam Beach Resort is een aanvulling op de natuurlijke schoonheid van dit ongerepte eiland.     

 

Type Resort
​Teluk Dalam biedt individuele chalets en bungalows aan met een prachtig uitzicht over de zee of de tuin. Alle accommodaties hebben een balkon, warm en koud stromend water, airconditioning, telefoon, televisie met DVD speler en DVD collectie, koffie en theezet faciliteiten, koelkast en een minibar. De Melati Chalet Garden View heeft uitzicht op de tuinen, Tanjung Chalet Garden View biedt meer luxe dan de Melati, Tanjung Chalet Sea View heeft uitzicht over de zee en tenslotte heeft de Cempaka Bungalow  2 slaapkamers.
Vanaf het Resort kunt u verschillende spannende activiteiten ondernemen. Zo kunt u een tour maken over het eiland, gaan snorkelen bij Coral Island, op een vissafari gaan of met een cruise meegaan rond het eiland. U kunt uzelf ook prima vermaken in het Resort zelf, met een groot zwembad met pierenbadje en glijbaan, tennisbanen, een kamer met videogames en u kunt gaan Beach volleyballen. Het Resort heeft restaurants en cafés waar u terecht kan voor uw lunch of diner.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?