Tanjung Rhu in Langkawi

Tanjung Rhu in Langkawi

?Het 5- sterren boutique hotel gelegen op het noordelijkste puntje van het eiland Langkawi. Omdat dit resort de enige is in de omtrek, maakt het de accommodatie extra uniek. Vanaf het strand kan men genieten van de azuurblauwe zee met de prachtige kalksteen rotsen. In ongeveer 30 minuten kunt u het vliegveld bereiken.

 

Type Boutique
​Het resort kent 5 suitetypes met absolute luxe. Alle suites zijn ruim opgezet met woongedeelte met daarbij een eigen balkonnetje. Tevens zijn de suites voorzien van LCD televisie, DvD en CD speler, aparte douche en ligbad, mini bar en koffie- en theezet faciliteiten.
Tanjung Rhu Resort kent vier restaurants waar u terecht kan voor een hapje en een drankje. The Rhu restaurant is uitsluitend open voor het diner. Hier serveert men Oosterse- en Westerse gerechten. Het restaurant Saffron serveert men uitsluitend Mediterranen cusine.  In het restaurant Sands, dat uitkijkt op het strand, kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar voor een lichte lunch of snack is de Sands pool geopend vanaf 11 uur  ’s morgens. Voor de actieve gasten zijn er mogelijkheden tot watersportactiviteiten of een wedstrijdje tennis. Om een koele duik te nemen heeft u keuze uit 3 verschillende zwembaden. Smaragd Reizen boekt uw arrangement op basis van accommodatie inclusief ontbijt of op all inclusive basis.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?