Tando Bone Cottages in Tentena

Tando Bone Cottages in Tentena

Het Bungalow Resort Tando Bone is geopend in 2002 en recent zijn de laatste bungalows klaar om te worden bezocht door u. Het resort is gelegen aan het schitterende Poso Meer. Dit meer biedt u een prachtig uitzicht over het regenwoud van Centraal-Sulawesi. Tando Bone is via Tentena in een half uur te bereiken via het water met de boot. In het Pamona dialect betekent Tando Bone; “uniek stukje strand”.
Type Resort
Het resort biedt u 8 compleet nieuwe houten bungalows die allen zeer modern zijn ingericht en uitzicht hebben over het witte zandstrand van het Poso Meer. Alle bungalows zijn volledig ingericht en bieden u o.a. douche faciliteiten, een (Europees) toilet, een ingerichte keuken met oven en koelkast en een privé balkon. Deze bungalows kunnen gehuurd worden van één week tot een jaar.
Het resort biedt u de service die u wenst. Bovendien voorziet het resort in alle persoonlijke behoeften. Tando Bone heeft in de nabij gelegen omgeving de volgende attracties; het Lore Lindu National Park, de Western Highlands, de Bada Valley, het tropische regenwoud met diverse diersoorten, het Poso Meer, koffieplantages tussen verschillende dorpjes en een onvoorstelbare schoonheid en rust.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?