Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 15 juli 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 15 juli 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 15 juli 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 (met uitzondering van 08 juli – 06 augustus en 18 – 24 december 2020) kunnen worden omgezet. De reis moet ook voltooid zijn op 30 juli 2021.
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 15 juli 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Tanah Lot, Villa Les Rizieres (16 personen) in Villa’s

Tanah Lot, Villa Les Rizieres (16 personen) in Villa’s

Villa les Ririeres gelegen in een klein dorpje de buurt van Tanah Lot en Mengwi, op een 2.5 hectare land en naast de Nirwana Golfbaan. De golfbaan heeft een prijs voor beste golfvaan in Azië voor de laatste 5 jaar, het is gemaakt door Greg Norman.  Vanuit de Villa heeft u oogverblindende uitzicht op de rijstvelden. Het dichtstbijzijnde supermarkt kunt u vinden in het dorp op 5 minuten afstand van uw Paradijsje. Bij Echo Beach, 10 minuten vanaf de villa, heeft Villa Les Rizieres zijn eigen gereserveerde strand met een bar en een restaurant.
Type Villa
​De unieke Villa telt 7 slaapkamers  en 1 filmkamer waarin 16 personen kunnen verblijven. Heeft u een familie reünie?  Of bent u op vakantie met een groep vrienden dan is dit de ideale verblijfplaats.
De villa is omringd door een tropische tuin, met 2 fantastische zwembaden dat net zo fantastisch is als de spa en bungalow, met een uitzicht op de rijstvelden. Het grootste bungalow, dat 2800m2 aan leef gebied heeft, heeft 7 slaapkamers voorzien airconditioning met elk een eigen badkamer, waarvan 3 met jacuzzi. Daarnaast heeft elke kamer een eigen terras.
De keuken heeft 2 koelkasten en 2 vriezers, elektrisch fornuis, water koker, magnetron,  vaatwasmachine, serviesgoed, broodrooster, blender, espresso machine, en een rijstkoker.
De woonkamer heeft een uitzicht op de tuin, rijstveld en het zwembad. Er zijn 16 eetstoelen en banken waar 18 mensen op kunnen zitten. Er zijn comfort stoelen, airconditioning,

Er is internet aanwezig in de hele villa en wasservice is inbegrepen. Voor de sportieve reiziger kunt u een balletje slaan  op de tennisbaan en er staan fietsen die u kunt huren. Belangrijk om te weten is dat deze villa toegankelijk is voor rolstoel gebruikers. Villa Les Rizieres heeft een landingsplaats voor helikopters. U kunt een helikopter reis maken op aanvraag.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?